سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

آغاز گفتگوهای یمنی در اردن

نیروهای طرفدار منصور هادی و حوثی های یمن، گفتگوهای خود در اردن را با موضوع مبادله اسرا و با حمایت سازمان ملل متحد آغاز کرده اند.

بحران یمن

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از آسوشیتدپرس، نیروهای طرفدار منصور هادی و حوثی ها، گفتگوهای خود را با موضوع مبادله اسرا، و با پشتیبانی سازمان ملل متحد، در اردن آغاز کردند. پیش از این، دو طرف در ماه دسامبر در مورد مبادله اسرا به توافق رسیده بودند با این حال، همزمان با افزایش درگیری ها بویژه در شهر بندری الحدیده، اجرای توافقنامه مبادله اسرا متوقف شده بود.   

مارتین گریفیتس نماینده ویژه سازمان ملل متحد در موضوع یمن روز سه شنبه(16 بهمن ماه) گفته است: جلسه دو روزه گروه های یمنی در اردن معطوف به نهایی کردن لیست زندانیان و اسرایی است که باید آزاد شده و یا مبادله شوند. یک مقام صلیب سرخ گفته است که یکی از دلایل توقف توافق مبادله اسرا در گذشته این بوده است که هر طرف درخواست آزادی تعداد اسرایی را داشته است که طرف مقابل ادعا می کرده این میزان اسیر را در اختیار ندارد. 

حوثی ها و نیروهای طرفدار منصور هادی در ماه دسامبر سال 2018، در سوئد با یکدیگر گفتگو کرده و به توافقی دست یافتند که بر اساس آن، مبادله اسرا و آتش بس در بندر الحدیده بایستی به اجرا گذاشته می شد. با این حال، این توافقات به دلیل عدم پایبندی طرف های معاهده عملی نشده است. دو طرف یکدیگر را به نقض تعهدات خود متهم می کنند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه