سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

درخواست اردوغان از ناتو:

مانع کمک آمریکا به کُردهای سوری شوید

رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با دبیرکل ناتو از این سازمان خواست مانع ابتکار واشنگتن ایجاد نیروی حفاظت مرزی در سوریه شود.

اردوغان تماس تلفنی

به گزارش خبرگزاری کرج به نقل از خبرگزاری آناتولی، این تماس تلفنی پس از آن صورت گرفت که آمریکا اعلام کرد تصمیم دارد یک نیروی حفاظت مرزی جدید در سوریه با همکاری نیروهای سوریه دموکراتیک تشکیل دهد.

«رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه در جریان این مذاکره به ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو گفت، در مواجهه با تحولات اخیر در سوریه، ترکیه تمامی اقدامات لازم را برای حفاظت از امنیت ملی‌اش اتخاذ خواهد کرد.

اردوغان افزود: تشکیل نیرویی که انتظار می‌رود تحت فرماندهی نیروی سوریه دموکراتیک و تحت کنترل سازمان تروریستی حزب اتحاد دموکراتیک و یگان‌های مدافع خلق باشد، به طور کلی برای ترکیه غیرقابل قبول است.

استولتنبرگ با تاکید بر اینکه ترکیه به عنوان عضوی از ناتو، یک کشور مهم برای این ائتلاف محسوب می‌شود، گفت: در رابطه با تشکیل این نیروی جدید با ناتو رایزنی و مشورت نشده است.

اردوغان اوایل روز سه‌شنبه از ناتو خواست تا مسئولیت‌هایش را به طور کامل اجرا کند. وی گفت: ناتو ملزم است در برابر افرادی که مرزهای یکی از اعضای ائتلاف را به خطر می‌اندازند، موضع‌گیری کند.

در همین حال، «بنعالی ییلدیریم»، نخست وزیر ترکیه گفت: گروه‌های تروریستی نمی‌توانند از مرزهای ناتو حفاظت کنند و ترکیه به شدت تصمیم اخیر آمریکا برای تشکیل یک نیروی حفاظت مرزی جدید در سوریه با سازمان تروریستی حزب اتحاد دموکراتیک و پ.ک.ک را محکوم می‌کند.

وی افزود: آیا مسئولیت حفاظت از مرزهای ناتو به عهده گروه‌های تروریستی گذاشته شده است؟ ما می‌توانیم از مرزهای خودمان به خوبی حفاظت کنیم.

ییلدیریم در ادامه گفت: در حالی که ترکیه تلاش می‌کند تا آرامش و امنیت را مجددا به عراق و سوریه بازگرداند برخی کشورها که دوست، تلقی می‌شوند همکاری کرده و ارتشی را با مشارکت تروریست‌ها تشکیل می‌دهند.

وی افزود: عطش امپریالیست طرح‌های جدیدی را با هدف تضعیف قدرت قاطع ترکیه در منطقه طراحی می‌کند. ترکیه از تمامی متحدانش می‌خواهد تا نیت‌های خود را به صورت شفاف نشان داده و بگویند که آیا همسو با مسئولیت‌های ناتو عمل خواهند کرد یا به همکاری با غارت گران که در تلاشند به ترکیه که در داخل و خارج از کشور لطمه وارد کنند، ادامه خواهند داد.

ییلدیریم تاکید کرد: تصمیم گیری درخصوص این مساله برای ما بسیار مهم است. ترکیه درخصوص حق حاکمیتش هرگز به دنبال سازش و اتفاق نظر نخواهد بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه