سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

دولت آمریکا اعلام کرد

قرارداد جدید فروش سلاح به قطر به ارزش ۱.۱ میلیارد دلار

دولت آمریکا از موافقت خود با فروش سلاح به قطر به ارزش ۱.۱ میلیارد دلار خبر داد.

ترامپ

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری موج، دولت آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که با قرارداد جدید فروش سلاح به قطر به ارزش ۱.۱ میلیارد دلار موافقت کرده است.

دولت آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که این قرارداد شامل فراهم کردن خدمات لجستیک و نگهداری جنگنده‌های اف -۱۵ که قطر از آمریکا خریداری کرده است، می‌شود.

واشنگتن تلاش می کند که از بحران در روابط قطر و ۴ کشور شورای همکاری خلیج فارس برای تامین منافع خود و فروش و بستن  قراردادهای تسلیحاتی بیشتر و سایر قراردادها به منظور حمایت از اقتصاد آمریکا بهره برداری کند.

از سوی دیگر با گذشت حدود ۵ ماه از آغاز تنش دیپلماتیک بین قطر و ۴ کشور عربی، اکنون مقام های دوحه تمایل بیشتری دارند تا برای مقابله با تروریسم همکاری بیشتری با آمریکا داشته باشند.

قطر در ماه جولای توافقنامه‌ای را با آمریکا برای افزایش همکاری در زمینه مقابله با منابع مالی گروه‌های تروریستی امضا کرد و یکی از ۶ کشور شورای همکاری خلیج فارس بوده است که هفته گذشته تحریم هایی را علیه ۱۳ فرد که گفته می شود از اعضای القاعده و داعش هستند، اعمال کرده است.

عربستان، امارات، بحرین و مصر از پنجم ژوئن گذشته ( ۱۵ خرداد) روابط خود با قطر را به بهانه حمایت این کشور از تروریسم قطع کردند و ضمن اعمال تحریم‌هایی علیه این کشور، تمام گذرگاه‌های زمینی، دریایی و هوایی خود با قطر را مسدود کردند.

قطر از ابتدای این بحران تاکید کرده که کشورهای محاصره کننده از طریق وارد ساختن اتهامات به قطر و دروغ‌پراکنی و درخواست‌های غیرواقعی و غیرقابل اجرا، به دنبال تجاوز به حاکمیت ملی این کشور هستند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه