گفت‌وگوی امیر قطر و ماتیس درباره بحران میان دوحه و کشورهای عربی

امیر قطر با وزیر دفاع آمریکا در دوحه دیدار و با وی درباره شراکت استراتژیک میان دو کشور و بحران میان شورای همکاری خلیج فارس گفت‌وگو کرد.

امیر قطر و ماتیس

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری آناتولی، تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر با جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا و هیئت همراهش در پایگاه هوایی العدید دیدار و درباره شراکت استراتژیک میان دو کشور و روابط همکاری دفاعی و نظامی گفت‌وگو کرد.

دو طرف درباره اوضاع کنونی و تحولات منطقه و در رأس آن بحران میان دوحه و شورای همکاری خلیج فارس و تلاش‌های دو کشور در زمینه مبارزه با تروریسم گفت‌وگو کردند.

العدید پایگاه نظامی هوایی در قطر است که هزاران تن از نیروهای مسلح آمریکا در آنجا ساکن هستند و یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس به حساب می‌آید.

این پایگاه در ۳۰ کیلومتری جنوب غرب دوحه واقع است و به فرودگاه ابونخله معروف است.

بحران میان قطر و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس پنجم ژوئن آغاز شد و عربستان، امارات، بحرین و مصر روابطشان را با دوحه به بهانه حمایت از تروریسم قطع کردند.

ماتیس روز گذشته در سفری از پیش اعلام نشده وارد دوحه شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه