سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

نخست وزیر هلند:

آماده تنش زدایی با ترکیه هستیم

نخست وزیر هلند طی سخنان امروز خود با انتقاد از رفتار تهدید آمیز ترکیه علیه کشورش، گفت که دولت وی تمام تلاش خود را برای تنش زدایی در روابط میان دو طرف به کار خواهد بست.

xnIULlcqkF0V

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از بوستون هرالد، در پی تنشهای فزاینده اخیر میان مقام های دو کشور ترکیه و هلند، «مارک روتی» نخست وزیر هلند روز یکشنبه اعلام کرد که دولت وی به دنبال کنترل خسارت های ناشی از تنشهای مربوط به آخر هفته گذشته که منجر به تیره شدن روابط میان این کشور و ترکیه شد خواهد بود.

نخست وزیر هلند گفت: بزرگترین مشکل موجود بر سر راه این مساله این است که ترکیه خواستار سخن گفتن با آن دسته از شهروندان این کشور است که می خواهند سخن خود را مطرح کنند. اینها شهروندان هلندی هستند که به صورت بالقوه حق رای در ترکیه را دارند.

وی همچنین با انتقاد از فشارهای مقام های دولت ترکیه به کشورش در خصوص انجام سخنرانی های انتخاباتی در هلند گفت: ترکیه ملت پر افتخاری دارد. هلند ملت پر افتخاری دارد. ما هیچگاه نخواهیم توانست در فضای تهدید و فشار با یکدیگر کار کنیم.

نخست وزیر هلند در عین حال از علاقه خود برای کاهش تنش ها میان دو کشور سخن گفت و افزود: دولت هلند تا جائیکه ممکن است برای تنش زدایی تلاش خواهد کرد. اگر انتخاب ترک ها ایجاد تنش است، ما باید به آن واکنش نشان دهیم. اما ما هر کاری از دستمان بر بیاید برای تنش زدایی انجام خواهیم داد.

گفتنی است روابط میان دو کشور ترکیه و هلند در پی عدم صدور اجازه دولت هلند در خصوص فرود هواپیمای حامل «مولود چاوش اوغلو»، وزیر خارجه ترکیه که روز گذشته انجام شد، به تیره ترین سطح خود رسید.

در پس رخ دادن این حادثه، دولت هلند سفارت خود در آنکارا را تعطیل کرده و ترکیه نیز از سفیر این کشور که در سفر به سر می برد خواست تا به آنکارا باز نگردد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه