سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

ساختمان‌ جدید بیمه دی در یزد افتتاح شد

با حضور مدیرعامل، عضو موظف هیئت مدیره، برخی معاونین و مدیران ستادی، آیین گشایش ساختمان‌ جدید شعبه‌ی یزد برگزار شد

دی888

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بیمه دی؛ حسین صالحی‌نژاد، مدیر این شرکت در شهر یزد، افتتاح ساختمان‌های جدید شعب در سراسر کشور را نشانه‌ی توجه مدیران ارشد سازمان نسبت به مشتری‌مداری دانست و اهتمام ایشان در خصوص تهیه‌ی ساختمان‌های جدید با امکانات مدرن و به روز را، در راستای افزایش سطح رضایتمندی مراجعه کنندگان و همکاران قلمداد نمود.

در ادامه‌ی این مراسم، محمدرضا کشاورز مدیرعامل بیمه دی، اقدامات انجام شده درخصوص گشایش ساختمان‌های جدید و ملکی شعب را، شایسته قدردانی و نتیجه‌ی تلاش بی‌وقفه‌ی همکاران دانسته و بیان داشت؛ «محترم شمردن مشتریان همواره یکی از ویژگی‌های بیمه دی بوده و از جمله امور به انجام رسیده در این خصوص، تدارک دیدن مکانی مطلوب برای شعب است تا تکریم مشتریان در آن، رعایت گردد.»

در این دیدار که جمعی از اعضاء شبکه‌ی فروش نیز حضور داشتند، مدیرعامل بیمه دی، یکی از نقاط قوت این شرکت را، همکاری و همراهی میان ستاد، شعب و نمایندگان خوانده و اظهار داشت؛ «میانگین سنی جوان بین همکاران شعبه‌ی یزد و شبکه‌ی فروش آن، از جمله سرمایه‌های قابل اعتناء بیمه دی در این استان به شمار می‌آید که با توجه به دیگر بضاعت‌های موجود، امید آن می‌رود تا موفقیت‌های پیشین تکرار و روند رو به رشد، تدوام یابد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه