سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

بانک صادرات ایران به چهار هزار مستأجر ٨١٢ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن پرداخت کرد

بانک صادرات ایران در ٧٠ روز گذشته به بیش از چهار هزار مستأجر ٨١٢ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن پرداخت کرد.

بانک صادرات

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط‌ عمومی بانک صادرات ایران، این بانک برای حمایت از مستأجران در دوران شیوع بیماری کرونا، پرداخت وام ودیعه مسکن را با جدیت در دستور کار داشته به نحوی که از ابتدای شهریور تا ١٠ آبان سال ٩٩ چهار هزار و ١٦٧ مستأجر ٨١٢ میلیارد ریال از بانک صادرات ایران تسهیلات ودیعه مسکن دریافت کردند.

طی این مدت، بیشترین تعداد وام ودیعه مسکن مستأجران بانک صادرات ایران با پرداخت ٣٦٥ فقره به ارزش بیش از ٨١ میلیارد ریال به استان فارس تخصیص یافته است. استان‌های خراسان رضوی، مرکزی، البرز، چهار محال و بختیاری، مازندران، خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، کهکیلویه و بویراحمد، کرمان و اصفهان رتبه‌های بعدی دریافت این وام از بانک صادرات ایران بوده‌اند.

بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر کمک به بخش مسکن را در شهرها و روستاهای کشور با پرداخت تسهیلات حمایتی مورد توجه قرار داده به نحوی که علاوه بر پرداخت تسهیلات خرید مسکن اقشار ویژه (خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران)، پرداخت تسهیلات  احداث حمام روستایی، بافت‌های فرسوده شهری و بهسازی و نوسازی مسکن روستایی را نیز با جدیت دنبال می‌کند.

علاوه بر این، پرداخت تسهیلات حمایتی برای کمک به آسیب‌دیدگان از حوادث قهری سیل و زلزله نیز در سال‌‌های اخیر مورد توجه بانک قرار گرفته است.​

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه