سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

مدیرعامل بانک سینا در مراسم افتتاح شعبه عسلویه اعلام کرد:

آمادگی بانک سینا برای سرمایه گذاری درحوزه نفت، گاز و پتروشیمی

مدیرعامل بانک سینا در مراسم افتتاح شعبه عسلویه، از آمادگی این بانک در جهت حمایت از سرمایه گذاران حوزه نفت، گاز و پتروشیمی خبر داد.

بانک سینا

به گزارش خبرگزاری موج، ایمانی ضمن ابراز خشنودی از افتتاح شعبه بانک سینا در عسلویه، آن را نقطه عطفی در ایجاد زمینه های مشارکت و حمایت این بانک از سرمایه گذاران حوزه های نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه اقتصادی انرژی پارس و مردمان خونگرم ساحل خلیج همیشه فارس خواند و آمادگی این بانک برای سرمایه گذاری در این بخش را اعلام کرد.

وی با اشاره به نام گذاری سال ۹۹ به عنوان سال جهش تولید، خاطرنشان کرد: بانک سینا به عنوان بانکی چابک، پیشرفته و خوشنام، در کنار بهره مندی از سرمایه انسانی مجرب و کارآزموده و مجهز به سیستمهای نوین و پیشرفته، آمادگی کامل دارد تا از طریق ارائه خدمات متنوع بانکی و مشارکت در طرحهای ملی به ویژه در بخش نفت، گاز و پتروشیمی، سهم بسزایی در رشد و شکوفایی اقتصاد کشور ایفا نماید.

وی ضمن تبیین برنامه بانک سینا جهت توسعه و افتتاح شعب در مناطق مستعد و با ظرفیت همچون عسلویه، چابهار و دیگر بنادر کشور گفت: از ویژگی‌های شاخص بانک سینا؛ شفافیت، خوشنامی و مشتری‌‌مداری است که این مهم در سایه همدلی و تلاشهای همکاران زحمتکش بانک به‌دست آمده و امیدواریم با تلاش جمعی، شاهد ارائه بهترین خدمات به مشتریان و هموطنان گرامی باشیم.

گفتنی است در این مراسم، معاونین امور شعب و مناطق، مهندسی و پشتیبانی و مدیران حوزه مدیرعامل و روابط عمومی، امور بانکداری اسلامی، فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد و جنوب شرق نیز حضور داشتند.

مدیرعامل بانک سینا و هیات همراه در ادامه در جمع همکاران شعب استان هرمزگان حضور یافتند و با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه