سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

برداشت خودکار اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه از حساب مشتریان در بانک توسعه تعاون غیرفعال شده است

با توجه به بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر عدم برداشت اقساط قرض‌الحسنه از حساب مشتریان، بانک توسعه تعاون اقدام به غیرفعال نمودن سیستم خودکار برداشت اقساط نموده است.

بانک توسعه تعاون
به گزارش خبرگزاری موج، با توجه به بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر عدم برداشت اقساط قرض‌الحسنه از حساب مشتریان، بانک توسعه تعاون اقدام به غیرفعال نمودن سیستم خودکار برداشت اقساط نموده است و در خصوص تسهیلات کسب و کارهای آسیب دیده نیز که لیست آنها اعلام شده است توسط شعب به صورت دستی و یا با اعلام مشتریان صورت گرفته است.
 
لازم به توضیح است در صورتیکه مبالغی به صورت سهوی از حساب مشتریان کسر شده است مشتریان می‌توانند با ثبت شکایات در سامانه این بانک نسبت به استرداد این مبالغ اقدام نمایند که بلافاصله پس از بررسی، وجوه برداشت شده بابت اقساط به حساب‌شان عودت خواهد شد. گفتنی است براساس بخشنامه بانک مرکزی طی ماه‌های اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ اقساط وام‌های قرض‌الحسنه جهت کلیه مشتریان و همچنین اقساط صاحبان کسب و کارهایی که به دلیل شرایط ناشی از کرونا متضرر شده و با مشکلات مالی مواجه شده‌اند و لیست آن اعلام گردیده است از حساب مشتریان کسر نشود که براین‌اساس بانک توسعه تعاون نیز در این راستا عمل نموده است .

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه