سرخط خبرها
  • کشف ۱۰۳ تن مواد مخدر/ انهدام ۳۸۸ باند و ضربه ۱۱ همتی به قاچاقچیان
  • دستگیری عامل انتشار مطالب ضد‌میهنی در تهران
  • فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری پزشکی به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان
  • نام‌نویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ثبت‌نام دانش‌آموز نباید مشروط به پرداخت وجه باشد
  • افزایش قیمت جهانی لپتاپ و گوشی با بسته شدن تنگه هرمز
  • قیمت پرواز تهران-نجف ۴۷ میلیون تومان شد
  • نازون هم قراردادش را با استقلال فسخ کرد
  • اختلال فروش بلیت قطار رفع شد
  • انفجار ۲ نفتکش متخلف در مسیر جنوبی تنگه هرمز
  • باقری‌کنی: تنگه هرمز اهرم سرنوشت‌ساز است هرگز کوتاه نمی‌آییم
  • قطار عمران البرز به ایستگاه بهره‌برداری رسید
  • همه آب‌شیرین‌کن‌های جنوب کشور فعال هستند
  • پزشکیان: شادمانی اسپانیا شادمانی ایران است
  • قفل‌گشایی از پروژه‌های تاریخی مازندران
  • وزیر میراث‌فرهنگی: اعتماد ایرانیان خارج از کشور باید بازسازی شود
  • اعلام جزئیات همایش تئاتر پیاده‌روی اربعین: امسال گروه خارجی نداریم
  • بنزین درآمریکا از ۴ دلار عبور کرد
  • آیت‌الله بوشهری: عالمان دین باید در برابر جبهه دشمن بایستند
  • دما دربرخی نقاط کشور به ۶۰ درجه رسید

پارک بانوان؛ مطالبه فراموش‌شده زنان ایلام

پارک بانوان در ایلام همچنان به‌عنوان یکی از مطالبات قدیمی و برآورده‌نشده زنان این استان مطرح است، مطالبه‌ای که با وجود تأکید بر ارتقای نشاط اجتماعی و سلامت شهروندان، هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

پارک بانوان
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، در روزگاری که توسعه شهری تنها به ساخت خیابان، پل و ساختمان‌های جدید محدود نمی‌شود و کیفیت زندگی شهروندان به یکی از مهم‌ترین شاخص‌های پیشرفت تبدیل شده است، نبود پارک اختصاصی بانوان به عنوان یکی از مطالبات مهم زنان ایلام بی‌پاسخ مانده است.

زنان و دختران ایلامی سال‌هاست از کمبود فضایی امن و مناسب برای ورزش، پیاده‌روی و گذران اوقات فراغت گلایه دارند، اگرچه پارک‌های عمومی متعددی در سطح شهر وجود دارد، اما بسیاری از بانوان به دلیل ملاحظات فرهنگی و اجتماعی امکان استفاده مطلوب از این فضاها را ندارند و همین موضوع ضرورت ایجاد یک پارک ویژه بانوان را دوچندان کرده است.

سلامت جسمی و روحی زنان ارتباط مستقیمی با نشاط اجتماعی و سلامت خانواده دارد و فراهم کردن محیطی مناسب برای ورزش و فعالیت‌های تفریحی بانوان ضرورتی اجتماعی و فرهنگی است که می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سلامت عمومی جامعه ایفا کند.

در حالی که بسیاری از شهرهای کشور سال‌هاست از پارک‌های ویژه بانوان بهره‌مند هستند، ایلام همچنان از داشتن چنین مجموعه‌ای محروم است.

این موضوع پرسشی جدی را مطرح می‌کند؛ چرا با وجود تأکید مسئولان بر افزایش نشاط اجتماعی و توجه به مطالبات زنان، هنوز گام مؤثری برای تحقق این خواسته برداشته نشده است؟

خواسته بانوان ایلامی ایجاد فضایی استاندارد، ایمن و در دسترس برای ورزش و تفریح است، فضایی که بتواند بخشی از نیازهای نادیده گرفته‌شده آنان را پاسخ دهد.

اکنون زمان آن رسیده که مدیریت شهری و دستگاه‌های مسئول، این مطالبه دیرینه را از فهرست وعده‌ها خارج کرده و به مرحله اجرا برسانند. 

بی‌شک پارک بانوان یک پروژه عمرانی ساده نیست، بلکه نمادی از توجه به حقوق شهروندی، سلامت اجتماعی و جایگاه زنان در توسعه شهری است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه