عملیات بهسازی پارک جوان کریمآباد آغاز شد
عملیات عمرانی و بهسازی پارک جوان کریمآباد با حضور شهردار تنکابن و جمعی از اعضای شورای شهر آغاز شد؛ پروژهای که با هدف ارتقای کیفیت خدمات شهری و افزایش رضایت شهروندان در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.
،شهردار تنکابن بههمراه تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر از روند اجرای عملیات بهسازی پارک جوان در منطقه کریمآباد بازدید کرد.
پارک جوان بهعنوان یکی از فضاهای سبز مهم و پرتردد در بخش غربی تنکابن، روزانه مورد استفاده شمار زیادی از شهروندان قرار میگیرد و به همین دلیل، ارتقای زیرساختهای آن در اولویت برنامههای عمرانی شهرداری قرار گرفته است.
بر اساس اعلام شهرداری، در سال گذشته اقداماتی نظیر احداث شهربازی، نوسازی کامل سرویسهای بهداشتی و ساخت سرویسهای استاندارد و مجزا، همچنین اجرای آبنما در مرکز پارک انجام شده بود.
امسال نیز طرح بهسازی کامل محیط پارک شامل تعویض مبلمان شهری و ساماندهی فضاهای داخلی بهعنوان یک پروژه مجزا آغاز شده است.
گفتنی است بخش عمده عملیات نوسازی پارک مادر، بهعنوان یکی از بزرگترین پارکهای شهر، در سال نخست مدیریت فعلی شهرداری به پایان رسیده است.
ارسال نظر