سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام:

تشدید ارزیابی و نظارت بر داروخانه‌ها و سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام آخرین آمار اجرای طرح سلامت نوروزی در این معاونت را اعلام کرد.

علوم پزشکی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، یوسف زمانی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام  با اشاره به اقدامات صورت گرفته از ابتدای این طرح تا صبح امروز، اظهار داشت: ۵۰ هزار و ۹۵۹ مورد نسخه سرپایی و ۵ هزار و ۸۴ نسخه بستری در سطح داروخانه‌ها به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه در این ایام تشدید ارزیابی و نظارت بر داروخانه‌ها و سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی توسط تمامی کارشناسان حوزه این معاونت صورت می‌گیرد، افزود: ۷۹ مورد بازرسی و ۵۷ مورد نمونه‌برداری از داروخانه‌ها و مواد غذایی و آشامیدنی صورت گرفته که شامل ثبت و گزارش مشاهده هرگونه عدم انطباق فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه و مصرف، پیگیری و انجام اقدامات قانونی موارد تخلف احتمالی، رسیدگی به شکایات مردمی مطابق با دستورالعمل‌های مربوطه به صورت مستمر در ایام نوروز در سراسر استان صورت می‌گیرد.

زمانی به اهمیت پاسخگویی به مسائل دارویی در این ایام نیز اشاره و تصریح کرد: از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی تا کنون، هزار و ۱۰۲ مورد پاسخگویی به مسائل دارویی در سطح استان انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه