سرخط خبرها
  • پایان رقابت‌های قهرمانی شمشیربازی جوانان دختر کشور
  • تدوین طرح جامع مسکن در وزارت راه و شهرسازی
  • مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
  • رئیس انجمن سی‌ان‌جی: بی‌توجهی به این سوخت، ناترازی بنزین را تشدید می‌کند
  • پلتفرم مسدود شده فروش طلای برخط مربوط به جنگ‌۱۲ روزه بود
  • الزام صنایع انرژی‌بر به خرید برق از تابلو برق سبز یا آزاد در شهریورماه
  • اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را به آشوب کشید
  • از خودگذشتگی بازیکنان پرسپولیس حائز اهمیت است/ بازی با تراکتور جذابیت خاص خود را دارد
  • مسن‌ترین داوطلب کنکور امسال ۸۵ سال و جوانترین داوطلب ۱۲ سال دارد
  • دارو تا ۶ ماه تامین است/ انتقال ارز مشکل اصلی صنعت دارو
  • عمو پورنگ: بعد از پنج سال دوری، با سریال «اکسیر» مهمان خانه‌هایتان هستم
  • آغاز کنکور ۱۴۰۵ با رقابت داوطلبان تجربی در سراسر کشور
  • تکذیب ‌آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران
  • حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
  • افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است/ وضعیت ذخایر بنزین مناسب است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام:

مسکن و اشتغال از ضروری ترین نیازهای مردم است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام با بیان اینکه مسکن و اشتغال از ضروری ترین نیازهای مردم است گفت: ترویج فرهنگ نیکوکاری برای تقویت اقتصاد خانواده ها ضروری است.

کمیته
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام در دیدار با مدیرکل و مدیران کمیته امداد استان که به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری برگزار شد بیان کرد: اینکه کمیته امداد برنامه هایی همچون اشتغال، مسکن، درمان ،تهیه جهیزیه و دیگر خدمات حمایتی را در اولویت فعالیت های خود قرار داده این موارد کاهش محرومیت را در پی داشته و شایسته تقدیر است.

وی ادامه داد: در راستای اشتغال و توانمندسازی خانواده ها ارائه آموزش های مهارتی به آنان از ضرورت هایی است که در فرایند اشتغال آفرینی برای آنان بسیار ضرورت دارد.

امام جمعه ایلام با اشاره به در پیش بودن هفته احسان و نیکوکاری گفت: ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه از مهم ترین کارهایی است که در راستای اقتصاد خانواده ها و توانمندشدن آنان باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

کریمی تبار با عنوان اینکه در کنار خدمات حمایتی و کمک اقتصادی به خانواده ها توجه به مسائل فرهنگی و اعتقادی آنها بسیار مهم است تصریح کرد: بسیاری از افراد مددجو با حمایت های فرهنگی کمیته امداد توانسته اند مدارج علمی بالایی را به دست آوردند. 

مدیرکل کمیته امداد استان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از خدمات کمیته امداد استان گفت: از سال گذشته تاکنون بیش از ۴۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان این نهاد ساخت و تحویل مددجویان شده است.

ناصر مرادی پویانی تصریح کرد: نبود زمین از مشکلاتی است که مانع خانه دار شدن برخی خانواده های مددجو شده است.

وی ادامه داد: در راستای تأمین جهیزیه مددجویان نیز هم اکنون برای هر زوج مددجو حداقل پنج کالای اساسی تهیه می شود و ارزش هر سری جهیزیه بیش از ۴۰ میلیون تومان است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه