سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

معاون فرهنگی و رئیس مرکز توسعه شورای حل اختلاف قوه قضاییه:

انقلاب اسلامی به سلطه اروپا و امریکا بر کشور پایان داد

معاون فرهنگی و رئیس مرکز توسعه شورای حل اختلاف قوه قضاییه گفت: مردم ایران با انقلاب خود سلطه اروپا و آمریکا بر سرمایه‌ها و ثروت این مملکت را قطع کردند.

صادقی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی معاون فرهنگی و رئیس مرکز توسعه شورای حل اختلاف قوه قضاییه در سخنرانی یوم الله ۲۲ بهمن شهر ایلام اظهار داشت: دشمن از همان ابتدای پیروزی انقلاب فشارهای زیادی برای تسلیم کردن ملت و مسئولان بر ایران تحمیل کرد اما رهبر معظم و مردم با ادامه مسیر ادامه راحل فتنه‌ها و فشارها را یکی پس از دیگری خنثی کردند.

 وی با بیان اینکه ۴۰۰ پایگاه نظامی و جاسوسی آمریکا با هدف ضربه زدن به ایران اسلامی و جبهه مقاومت در منطقه فعال است گفت: گروهک‌های دست‌نشانده آمریکا از جمله داعش، طالبان و اسرائیل نیز مجری فرامین و دستورات آمریکا در منطقه هستند.

وی تاکید کرد: مردم ایران با انقلاب خود سلطه اروپا و آمریکا بر سرمایه‌ها و ثروت این مملکت را قطع کردند و انقلاب اسلامی بعد از پیروزی، خاری در چشم آمریکا شد و به همین سبب در طی ۴۰ سال اخیر با روش‌های مختلف سعی در ضربه زدن به انقلاب و جدا کردن مردم از نظام داشته است.

وی با بیان اینکه امام راحل با قیام خود، روح خدا را در ملت دمید و با انقلاب خود مردم را بیدار کرد، یادآور شد: امام خمینی (ع) با مبارزه در راه خدا و با همراهی اقشار مختلف مردم کمر شاهنشاهی دست نشانده غرب، منافقین و گروهک های تررویستی را شکست و ملت ایران در ۲۲ بهمن ۵۷ به هویت و عزت واقعی خویش دست یافتند و اکنون نیز حضور پرشور و خودجوش مردم در راهپیمایی امسال تجدید عهد با امام و رهبری و تداوم مسیر مجاهدت در راه خدا است و خداوند نیز یاری گران دین خود را نصرت و پیروزی می‌بخشد.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی خاطرنشان کرد: مردم کشور پای نظام هستند و این مهم را طی دهه گذشته در برهه‌های حساس ثابت کرده‌اند.

معاون فرهنگی و رییس مرکز توسعه شورای حل اختلاف قوه قضاییه با اشاره به موضوع انتخابات نیز، خاطرنشان کرد: در انتخابات ۱۱ اسفند مردم با حضور پرشور و خودجوش خود در شعب اخد رای مهر بطلانی بر یاوه گویی های دشمنان می‌زنند و با انتخاب نمایندگانی اصلح و لایق، یک مجلس با رای حداکثری را تشکیل خواهند داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه