سرخط خبرها
  • اعتراض نهادهای حوزوی فارس درخصوص هنجارشکنی‌ در کنسرت‌های شیراز
  • سازمان امور مالیاتی: پزشکان، آرایشگاه‌ها و فعالان حمل‌ونقل زیر ذره‌بین مالیاتی
  • هشدار پلیس راهور: مسئولیت بارگیری و مهار ناایمن بار بر عهده شرکت و راننده است
  • عارف: سرمایه‌گذاری بر استعداد‌های جوان زمینه‌ساز دستیابی به قله‌های بلندتر در عرصه ورزش قهرمانی است
  • توزیع سراسری شیر در مدارس؛ آغاز طرح رفاهی دانش‌آموزان از اواخر مهر
  • کاهش بیش از ۸۴ هزار واحد شاخص کل بورس
  • دستگیری متهم به تجاوز به عنف در شهر قدس
  • وحشت ژئوپلیتیک باکو در سرکوب حجاب
  • یاحقی با کسب مدال طلا قهرمانی جهان اسکیت تاریخ ساز شد
  • واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از سه‌شنبه آغاز می‌شود
  • آغاز المپیاد ورزشی مدارس در سراسر کشور/ مشارکت ۶ میلیون دانش‌آموز در المپیاد درون مدرسه‌ای
  • پزشکیان: دفاع ایران فقط موشک نیست؛ مردم و وحدت ملی قدرت دفاعی کشورند
  • تلفن همراه کالای لوکس نیست/ اتاق اصناف پیگیر رفع مشکل رجیستری تلفن‌های همراه
  • محمدنژاد قهرمان سنگین وزن جهان شد

معاون توسعه کسب و کار صنایع پتروشیمی خلیج فارس در بازدید از پتروشمی بندرامام؛

راهبرد بندرامام نوین عینیت یافت/ تفکیک معاونت نظارت بر تولید از معاونت برنامه‌ریزی و توسعه، موجب ارتقای کارآمدی هلدینگ خلیج‌فارس می‌شود

معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب و کار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس به همراه هیأتی از مدیران از پروژه‌های توسعه‌ای شرکت پتروشیمی بندرامام بازدید کرد.

پتروشیمی بندرامام
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی بندرامام، محمود امین‌نژاد در این بازدید با اشاره به تعداد بالای پروژه‌های این مجموعه، بر حمایت دکتر شریعتمداری و هیات مدیره گروه صنایع پتروشمی خلیج فارس از مصوبه جدید گروه برای طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی بندرامام اظهار داشت: پتروشیمی بندرامام مادر صنعت پتروشیمی ایران بوده و با مصوبه جدید که رویکرد اقتصادی و منطقی دارد راهبرد بندرامام نوین عینیت یافت.

وی به قدمت بیش از نیم قرن این پتروشیمی اشاره کرد و افزود: اگر این راهبردهای جدید اتخاذ نمی‌شد مجتمع بندرامام به یک واحد فرسوده و مستهلک تبدیل می‌شد. آنچه امروز در بندرامام در حال تحقق است حاصل تفکر، همفکری و تعامل همه جانبه میان ارکان مختلف است و در این شرایط بحرانی، نتایج بسیار خوبی به‌دست آمده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌وکار هلدینگ خلیج فارس همچنین با اشاره به پروژه‌های عظیم این هلدینگ در سطح کشور عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۲ میلیارد دلار پروژه در دست اجرای هلدینگ خلیج فارس است که با اضافه شدن طرح‌های بندرامام این رقم افزایش خواهد یافت.

وی همچنین با بیان اینکه یکی از اتفاقات مهم اخیر تفکیک معاونت نظارت بر تولید از معاونت برنامه‌ریزی و توسعه کسب و کار بوده است، خاطر نشان کرد: این اقدام باعث تمرکز بیشتر بر تولید شده و با انتخاب مهندس صانعی، یکی از چهره‌های برجسته صنعت پتروشیمی کشور، به‌عنوان معاون تولید، انتظار می‌رود با تمرکز دو بال توسعه و تولید، شاهد روند روبه‌رشدی در کارامدی این شرکت عظیم تخصصی باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه