سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

شریعتمداری در مراسم تکریم و معارفه مدیران عامل شرکت‌های تولیدی؛

رویکرد آینده‌نگری به بازار، اساس سیاست‌های تولیدی ماست

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس در مراسم تکریم و معارفه مدیران عامل شرکت‌های تولیدی گروه تصریح کرد: رویکرد آینده‌پژوهی بازار، راهنمای حرکت ما در تولید محصولات جدید پتروشیمی است.

شریعتمداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، محمد شریعتمداری در این مراسم که صبح امروز برگزار شد، ضمن ترسیم نقشه راه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، در جمع معاونان و مدیران این شرکت و مدیران تازه معارفه شده به برخی اولویت‌های صنعت پتروشیمی اشاره کرد و از مدیران تازه منصوب شده خواست تا در جهت میل به اهداف تعیین شده قدم بردارند.

وی همچنین با قدردانی از زحمات مدیران سابق گفت: مادامی یک مجموعه پویا دوام دارد که ما قدردان گذشتگان و اقدامات خوب آنها باشیم. مدیرانی که امروز تکریم شدند همگی منشأ اثرات خیر برای صنعت پتروشیمی کشور بودند.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس همچنین با انتقاد از نحوه خصوصی‌سازی در صنعت پتروشیمی خطاب به مدیران جدید این شرکت گفت: یکی از نکات مهم که می‌بایست مدنظر قرار داده شود، آینده‌نگری در صنعت پتروشیمی است.

وی ادامه داد: آینده‌نگری به این معنا که تصمیمات اتخاذ شده می‌بایست بر مبنای پیش‌بینی آینده صنعت صورت گیرد. ما برای تولید یک محصول باید بازار آن را در آینده صنعت موردبررسی قرار دهیم. متأسفانه چندپارگی صنعت پتروشیمی ایران بعد از خصوصی‌سازی نامناسب، سبب شد تا تولید برخی محصولات بدون برنامه افزایش یابد.

شریعتمداری همچنین بر ضرورت توجه به زنجیره ارزش و تولید باارزش افزوده در این صنعت گفت: در این میان نباید از عملکرد رقبای منطقه و جهانی غافل شویم. باید آنها را بادقت رصد کنیم و با بومی‌سازی اهداف به دنبال خلق ارزش افزوده بیشتر برویم.

در این جلسه از زحمات علی زال‌خانی در شرکت فجر انرژی، مهدی فرزانه در شرکت مبین انرژی، سید محمد احمدزاده در شرکت پتروشیمی بوعلی، سیدرضی قاسمی شهری در شرکت پتروشیمی تندگویان، سیاوش میرحاجی در شرکت پتروشیمی پارس و رحمان منصوریان در شرکت پتروشیمی هنگام تقدیر و تشکر شد.

همچنین «کریم پهلوانی»، به‌عنوان مدیرعامل شرکت «پتروشیمی پارس»، «محمد هاشم نجفی» به‌عنوان مدیرعامل شرکت «مبین انرژی خلیج‌فارس»، «سید محمد احمدزاده» به‌عنوان مدیرعامل شرکت «فجر انرژی خلیج‌فارس»، «مازیار معدولی»، به‌عنوان مدیرعامل شرکت «پتروشیمی شهید تندگویان» و «محمدجواد بدری» به‌عنوان مدیرعامل شرکت «پتروشیمی بوعلی سینا» معارفه شدند.

در این مراسم «سید عبدالمجید خاکسار»، مدیرعامل جدید شرکت «پتروشیمی هنگام» به علت درگذشت والده گرامی‌شان غایب بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه