سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا:

تقویت فرهنگ مردم مداری و دفاع از وطن، ثمرات بسیج دانش آموزی است

سخنگوی پلیس به مناسبت ۸ آبان ماه شهادت محمد حسین فهمیده؛ روز نوجوان و بسیج دانش آموزی یادداشت نوشت.

روز دانش آموز

به گزارش خبرگزاری موج، سخنگوی پلیس به مناسبت ۸ آبان ماه شهادت محمد حسین فهمیده؛ روز نوجوان و بسیج دانش آموزی در یادداشتی نوشت:

جوانمردی به سن و سال نیست؛ محمد حسین فهمیده نوجوان ۱۳ ساله به راستی دفاع از مام وطن را با هبه جان خودش، به خوبی معنا کرد؛ او حماسه‌ای سترگ آفرید و نام خود را جاودانه کرد.

سردار سعید منتظر المهدی در ادامه یادداشت آورده است: اگر بخواهیم حدیث حضرت امیرالمومنین مبنی بر این که " قلب نوجوان ، همچون زمین ناکِشته است که هر چه در آن افکنده شود می‌پذیرد" را ملاک عمل قرار دهیم به طور حتم با پراکندن بذر توجه و اعتماد به نفس در  میان دانش آموزانِ جسور، نسلی پویا، متفکر و متعقل تربیت خواهد شد.

نسل نوجوانان و جوانان ما نسلی آرمانی و بلندپرواز است؛ آرمانی از جنس انسانیت و اخلاق.

بی شک دانش آموزان تجلی بخشِ فرداهای روشن این مرز و بوم هستند و با بسیج امکانات و بهره گیری از تواناییها، اراده ها را به منصه ظهور می رسانند؛ شور و شعور و اراده ی دانش آموزان که در قالب بسیج دانش آموزی متبلور می شود، زلال و ناب است.

فرهنگ مردم مداری، دفاع از وطن، حفظ و پاسداری از همه ارزش های والای انسانی و اخلاقی می تواند از ثمرات بسیج دانش آموزی باشد؛ این نوجوانان تبدیل به الگو های ملی و بین المللی می شوند؛ با قابلیت و خلاق.

انسجام بین علم و عمل را از همین سنین می توان در بسیج دانش آموزی، به نظاره نشست؛ ایجاد و حفظ روحیه همیاری، سلحشوری، دفاع از آب و خاک، مسئولیت پذیری،بالا بردن بنیه علمی دانش آموزان و  حرکت عمیق و مداوم برای دستیابی به قله های عظمت و افتخار، در همین نهادهای دانش آموزی تقویت و تکثیر می شود.

از میان همین نوجوانان است که کارشناسانِ متخصص، متعهد، بصیر و آگاهی روانه میزهای خدمت به جامعه می شوند که بتوانند از میزان کمبودها و مشکلات بکاهند و بالندگی و شکوفایی وطن را تضمین کنند. 

خاطرمان جمع است وقتی با برنامه های هدفمند و منسجم نوجوانانمان را تربیت می کنیم؛ نتیجه چیزی جز امیدواری دوستان و ترس دشمنان نخواهد بود؛این دانش آموزانِ نوجوان سکان داران وحدت و مقاومت هستند که درس شجاعت و ایستادگی به سایر هم نسلان خود می دهند.

ما ضمن زنده نگاه داشتن نام و یاد نامداران شهید به ویژه دانش آموزانِ دلاوری که از قله های دفاع مقدس هستند، برخود فرض می دانیم که شانه به شانه‌ی نسل متهور،خردمند و ممتازمان، حرکت کنیم؛ بی‌گمان ایرانی یکپارچه،مستقل، قانونمند پیش رویمان است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه