سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

فرمانده کل فراجا :

مردم غزه نماد بارز مقاومت و مظلومیت هستند

فرمانده کل فراجا گفت: بهترین وصف برای مردم غزه می‌تواند دو کلمه‌ی مظلوم و مقتدر باشد و این ادبیات باید نهادینه شود تا ایرانیان و جهانیانیان بدانند که حمایت از مردم غزه، حمایت از مردم مظلوم مقتدر است و نفی ظالم است.

سردار رادان فراجا فرمانده کل انتظامی کشور

به گزارش خبرگزاری موج، سردار احمدرضا رادان شامگاه، ۴ آبان ماه در یادواره شهدای غزه در شهرستان بابلسر، با اشاره به اینکه اسرائیلی‌ها میهمانی بودند که زمین‌های صاحب‌خانه را غصب کردند، اظهار کرد: اسرائیلی‌ها زمینی را که فلسطینی‌ها در اختیار آن‌ها قراردادند را به نقطه‌ی روستایی، شهری و بین شهر و روستا تقسیم کردند تا از این طریق بتوانند حرکت فلسطینی‌ها را کنترل کنند.

وی ادامه داد: هفتاد سال قبل و بعد از غصب زمین‌ها، عملیات نفوذ اطلاعاتی اسرائیلی‌ها بر مردم غزه آغاز شد.

سردار رادان اضافه کرد: باریکه غزه به واسطه‌ی جمعیتش، پرتراکم‌ترین نقطه جهان شد اما رژیم اشغالگر به آن بسنده نکرد و جمعیتی حدود ۷۰ درصدی نیز به آن اضافه شد.

فرمانده کل فراجا مطرح کرد: غزه از یک طرف به دریا ختم می‌شود و مردم آن تنها اجازه دارند به صورت محدود و تحت نظارت در قایق‌ها به ماهیگیری بپردازند.

وی افزود: در طرف دیگرش رژیم اشغالگر صیهونیست است که قدس را اشغال کرده و در برابر سه لایه‌ی دفاعی؛ امنیتی و اطلاعاتی قرار داده است.

سردار رادان یادآور شد: مردم غزه در حقیقت در یک زندان بزرگ چند میلیون نفری زندگی می‌کنند و در همین محاصره، تحریم هم می‌شوند.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی گفت: وعده مقام معظم رهبری محقق خواهد شد و باذن الله روزی خواهد آمد که اسرائیل از صفحه روزگار محو شود.

این مسئول با اشاره به اینکه اسرائیل برای معرفی قدرت نظامی، ابعاد قدرت سخت خود مانند تانک، موشک، بالگردهای مختلف،  تجهیزات فوق پیشرفته و دستیابی به سلاح فوق مدرن هسته‌ای را به رخ جهان کشاند، افزود: آن‌ها سه لایه اطلاعاتی خود که در حقیقت مولفه‌های قدرت نرم نظامی شان هستند را نیز به جهانیان نشان داده‌اند.

وی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای عربی به دنبال پیمان بستن با اسرائیلی‌ها هستند، اضافه کرد: آن‌ها معتقدند اسرائیل قدرتی دارد که از نظر اقتصادی برتر، از دید سیاسی سرتر و از نگاه نظامی مقتدرتر است؛ بنابراین می‌توانند در کنار آن‌ها بر سر یک سفره بنشینند و منفعت ببرند.

سردار رادان تصریح کرد: اسرائیل در هر لحظه که اراده کند مردم غزه را به شهادت می‌رساند، راه را برآن‌ها می‌بندد و آن‌ها را تحریم می‌کند.

فرمانده کل انتظامی کشور خاطرنشان کرد: حماس توانست این عملیات محیرالوقوع را پایه گذاری، از پنج لایه دفاعی عبور کنند و با پیچیده‌ترین تجهیزات مقابله کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه