سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

ایجاد ۱۹۵ هزار کسب‌وکار خرد روستایی در سال ۱۴۰۴

نماینده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در ستاد ملی روز روستا و عشایر گفت : با اقدامات خوبی که معاونت توسعه روستایی و همین طور دیگر دستگاه‌های اجرایی کشور انجام داده‌اند، در سال گذشته بیش از ۱۹۵ هزار کسب‌وکار روستایی با بیش از ۲۲ همت تسهیلات خردی که در روستاها پرداخت شد، ایجاد شدند.

بیگی معاون وزیر کار
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود بیگی، مدیرکل دفتر نظارت و هماهنگی طرح‌های کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درباره برنامه‌های این وزارتخانه برای حضور در نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایری گفت: معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال به علت جایگاهی که در حوزه حکمرانی توسعه کسب‌وکارهای کوچک و متوسط دارد و از جمله اولویت‌های آن نیز حوزه اشتغال روستایی و عشایر هست، توانست در سال ۱۴۰۴ با پیگیری برای اشتغال‌های خرد در روستاها، تسهیلات و منابع خوبی بگیرد.

مسعود بیگی افزود: این معاونت برنامه‌ریزی کرده تا بازخورد این منابع و کسب‌وکارهایی که در نتیجه تخصیص آنها ایجاد شده را در روز ملی روستا و عشایر و ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی و عشایری ارائه کند. در این راستا از کسب‌وکارهای موفق چند سال اخیر در حوزه روستاها که با منابع و تسهیلات خرد و قرض‌الحسنه اشتغال، شکل گرفته‌اند، حضور چشمگیری را در نمایشگاه شاهد خواهیم بود.

نماینده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در ستاد ملی روز روستا و عشایر ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و همچنین سازمان بهزیستی نیز با اقدامات و خدمات بسیار مثبت خود در حوزه روستاها که منجر به ایجاد کسب‌وکارهای روستایی خوبی هم شده در نمایشگاه حاضر هستند. همچنین تعاونی‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در همکاری با اتاق تعاون ایران هستند هم در این نمایشگاه و در رویداد روز ملی روستا و عشایر سال ۱۴۰۵ شرکت می کنند. 

مدیرکل دفتر نظارت و هماهنگی طرح‌های کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های مسؤول در حمایت از اشتغالزایی روستاها و عشایر اظهار داشت: حوزه روستا و عشایر در ایران به علت اینکه یک موضوع چندوجهی است و چندین دستگاه و متولی از حوزه‌ها و بخش‌های مختلف کشور در آن دخیل هستند به طور قطع هم‌افزایی و هم‌راستایی برنامه‌ها در این مسیر خیلی می‌تواند کمک‌کننده باشد.

مسعود بیگی خاطرنشان کرد: معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به عنوان  متولی اصلی حوزه روستا به خوبی در حال همگرا و هم‌راستا کردن برنامه‌ها و اقدامات بقیه دستگاه اجرایی که در این حوزه کار می‌کنند، است. به نظرم دوره جدید معاونت توسعه روستایی نویدبخش این است که ما از تفرقه در برنامه‌های مختلفی که در حوزه روستا و عشایر ممکن بود رخ دهد، دوری کنیم.

نماینده وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در ستاد ملی روز روستا و عشایر بیان کرد: با اقدامات خوبی که معاونت توسعه روستایی و همین طور دیگر دستگاه‌های اجرایی کشور انجام داده‌اند، در سال گذشته بیش از ۱۹۵ هزار کسب‌وکار روستایی با بیش از ۲۲ همت تسهیلات خردی که در روستاها پرداخت شد، ایجاد شدند.

بیگی اضافه کرد: این میزان تسهیلات درواقع بیش از تقریباً ۳۹ درصد کل تسهیلات (۲۳ درصد جمعیت ما روستایی هستند) است که ما به روستاها اختصاص دادیم تا شاهد تقویت مسئله مهاجرت معکوس به روستاها و موضوع اقتصاد روستا باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه