سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

راه‌آهن به‌دنبال رفع گلوگاه‌های شبکه ریلی کشور است

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر ضرورت افزایش بهره‌وری ناوگان و رفع گلوگاه‌های شبکه ریلی، تکمیل محور راهبردی ایرانشهر-چابهار و تحقق هدف‌گذاری جابه‌جایی ۵۴ میلیون تن بار در سال جاری را از اولویت‌های اصلی این شرکت برشمرد.

راه آهن زاهدان کویته
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، دکتر ذاکری در نشست «کمیسیون عالی گراف» با اشاره به اهمیت تکمیل محورهای راهبردی برای توسعه متوازن شبکه حمل‌ونقل، تصریح کرد: راه‌آهن رفع موانع و تسهیل اجرای پروژه‌های اولویت‌دار را با جدیت پیگیری می‌کند تا جریان حمل بار در کشور بدون وقفه ادامه یابد.

مدیرعامل راه‌آهن با بیان اینکه ارتقای حمل‌ونقل ترکیبی و حفظ پایداری سیر واگن‌ها از اولویت‌های شبکه است، افزود: با ورود ۲۰۰ واگن باری جدید به شبکه، ظرفیت مناسبی برای پاسخگویی به تقاضا ایجاد شده است. وی تأکید کرد با مدیریت دقیق فرآیندها و رفع گلوگاه‌های باری، زمینه تحقق هدف‌گذاری ۵۴ میلیون تن بار در سال جاری فراهم خواهد شد.

 

مکانیزاسیون و نوسازی ناوگان

ذاکری بر لزوم مکانیزه شدن فرآیند تخلیه و بارگیری تأکید کرد و گفت: تجهیزات باید متناسب با نیاز هر اداره‌کل تأمین شود تا با افزایش سرعت عملیات، رسوب بار کاهش یافته و شبکه برای جذب بارهای جدید چابک‌تر شود. وی همچنین افزایش آماده‌به‌کاری لکوموتیوها را از الزامات اساسی برای اجرای منظم قطارهای باری برنامه‌ای دانست و خواستار تقویت فرآیند تعمیرات و نگهداری ناوگان شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عملکرد موفق بخش خصوصی در مرز ریلی شمتیغ، تصریح کرد: می‌توان از این الگو برای واگذاری مدیریت بهره‌برداری بارهای ریلی در نقاط مرزی به بخش خصوصی استفاده کرد. وی افزود: این مشارکت با نظارت راه‌آهن، به ارتقای بهره‌وری پایانه‌ها و توسعه حمل‌ونقل بین‌المللی ریلی کمک شایانی خواهد کرد.

 

شفاف‌سازی مالی در توقف واگن‌ها

ذاکری در پایان بر ایجاد سازوکار مالی و حقوقی شفاف برای محاسبه حق توقف و حق پارکینگ واگن‌های دولتی و خصوصی تأکید کرد و گفت: ساماندهی این موضوع و حذف توقف‌های غیرضروری، منجر به استفاده بهینه از ظرفیت واگن‌ها و افزایش راندمان کلی شبکه ریلی کشور خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه