سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

هشدار وزیر جهاد کشاورزی:

تولید بیشتر بدون بازار صادراتی بی‌ارزش است

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هر میزان صادرات محصولات کشاورزی با اهمیت است، گفت: صادرات علاوه‌بر ارزآوری می‌تواند به تنظیم بازار کمک کند.

وزیر جهاد کشاورزی
به گزارش خبرگزاری موج

، غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی در نشست هم‌اندیشی با انجمن زنجیره‌های تولید گوشت مرغ ایران با اشاره به ضرورت بازنگری در روند صدور مجوزهای تولید، تصریح کرد: بر اساس قانون، نمی‌توان صرفاً به دلیل اشباع بودن یک حوزه، مانع صدور مجوز برای ایجاد واحد تولیدی شد بلکه خود تشکل‌ها و تولیدکنندگان باید در این زمینه به یک نگاه مشترک برسند که ظرفیت توسعه هر صنعت چقدر است و تا چه میزان می‌توان توسعه افقی ایجاد کرد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه «تولید بیشتر» زمانی ارزشمند است که بازار مناسبی برای آن وجود داشته باشد، گفت: نمی‌توان صرفاً با این فرض که هر میزان تولید کنیم، صادر خواهیم کرد، ظرفیت‌ها را توسعه داد و باید بررسی شود که در خارج برای محصولات تولیدی چه بازاری وجود دارد و این بازار در سال‌های آینده چه وضعیتی خواهند داشت.

نوری، توسعه بازارهای صادراتی را یکی از محورهای مهم دیپلماسی اقتصادی وزارتخانه دانست و اظهار کرد: طی دو سال گذشته اتفاقات خوبی برای باز شدن بازارهای جدید صادراتی محصولات کشاورزی رخ داده است و در برخی میوه‌ها و محصولات، بازارهایی که پیش از این در اختیار تولیدکنندگان ایرانی نبود، گشوده شده است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه، هر میزان صادرات محصولات کشاورزی اهمیت دارد، گفت: صادرات علاوه‌بر ارزآوری، می‌تواند به تنظیم بازار کمک کند. البته ورود به بازارهای خارجی نیازمند رقابت‌پذیری است و از این مرحله به بعد، هنر تولیدکنندگان است که بتوانند کیفیت، قیمت و بهره‌وری خود را به سطحی برسانند که بازار را حفظ یا بازار جدیدی را به دست آورند.

نوری با اشاره به اصلاح سیاست‌های ارزی گفت: یکی از موانع مهم در گذشته، تفاوت نرخ ارز ترجیحی و سایر نرخ‌ها بود که خوشبختانه این مسئله برطرف شد و زمینه برای برداشتن برخی اقدامات دستوری از جمله محدودیت‌های صادراتی و قیمت‌گذاری فراهم شده است.

وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت طراحی سازوکاری برای مدیریت مازاد تولید مرغ تأکید کرد و گفت: لازم است یک کارگروه تخصصی با حضور نمایندگان تولیدکنندگان، معاونت‌های مرتبط وزارت جهاد کشاورزی، شرکت پشتیبانی امور دام، تشکل‌ها و دستگاه‌های مرتبط تشکیل شود و پیش‌نویس یک سازوکار مشخص برای مدیریت مازاد تولید مرغ تهیه شود.

نوری افزود: این ساز وکار باید مشخص کند که چگونه می‌توان مازاد تولید را مدیریت کرد، بازار داخلی را حفظ و ذخایر را تنظیم کرد و در عین حال از ظرفیت صادرات برای جذب تولید مازاد استفاده کرد.

وی بر ضرورت جلوگیری از برخوردهای منطقه‌ای با بازار محصولات کشاورزی تأکید کرد و گفت: تنظیم بازار محصولات کشاورزی باید با نگاه ملی انجام شود و نباید تصمیمات منطقه‌ای، زنجیره تولید و تعهدات آن برای تأمین بازار و صادرات را مختل کند.

این مقام عالی وزارت همچنین با اشاره به برخی مشکلات ایجادشده برای تولیدکنندگان گفت: لازم است تعامل مجموعه های وزارت جهاد کشاورزی با سازمان تعزیرات تقویت شود تا دستگاه‌های نظارتی در جریان شرایط واقعی تولید قرار بگیرند و برخوردهای ناخواسته، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه نکند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه