فعالیت بازسازی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی در جنگ رمضان ادامه دارد

در دیدار مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، روند فعالیت‌های مربوط به بازسازی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی را که در جنگ رمضان نیز تداوم داشت بررسی شد.

پارس جنوبی گاز
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، تورج دهقانی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس ضمن بازدید مستمر از پالایشگاه فاز ۱۴ و دیگر طرح‌های در دست اقدام این شرکت در ایام جنگ رمضان، از پالایشگاه‌های آسیب‌دیده در این جنگ نیز بازدید و با هدف برنامه‌ریزی به‌منظور بازسازی بخش‌های آسیب‌دیده، جلسات جداگانه‌ای با حضور پیمانکاران فرعی برگزار کرد.

بر اساس این خبر، تنها ۱۰ روز پس از حمله به تأسیسات پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی در جنگ ۱۲روزه، تزریق گاز از این فاز به خط سراسری با تعمیر و وارد مدار کردن سه ردیف شیرین‌سازی از چهار ردیف، از سر گرفته شد و از آن زمان تاکنون، فعالیت‌های بازسازی ردیف چهارم این طرح با تمام توان اجرایی تداوم دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه