سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

پرتاب های ماهواره ای داخلی و خارجی در سال ۱۴۰۵ در برنامه سازمان فضایی ایران قرار دارد

سازمان فضایی ایران در پیامی با ترسیم برنامه های این سازمان راهبردی برای توسعه صنعت فضایی در کشور در سال ۱۴۰۵ را مشخص کرد.

پرتاب ماهواره
به گزارش خبرگزاری موج

، در این پیام که در آخرین روز سال جاری منتشر شد، آمده است: ضمن عرض تسلیت به مردم شریف ایران در پی شهادت جمعی از هموطنان غیور، مسئولان محترم لشکری و کشوری و گرامی داشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، حضرت امام خامنه ای (قدس سره) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه روزه داران و مردم شریف ایران اسلامی؛ در آستانه فرا رسیدن عید فطرت و بندگی، طلیعه بهار طبیعت و سال نو، از خداوند منان، آرامش، آسایش، سلامتی و سربلندی برای همه ایرانیان و وطن دوستان و جهادگران عرصه های مختلف دفاع، سلامت، سازندگی و علم و تحقیقات خواهانیم.

با مروری بر حوادث جنگ تحمیلی رمضان، شایسته است به خود و همه دانشمندان و متخصصان و علاقه مندان به حوزه فضایی یادآوری نماییم، این صنعت در کشور عزیزمان یک صنعت با کاربردهای کاملا صلح‌آمیز و به خود متکی، بومی و مبتنی بر دانش و فناوری داخلی و کاملا توزیع شده در سراسر کشور است. از این رو حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی و دولت غارتگر و مستکبر آمریکا به برخی نمادهای توسعه صنعت فضایی ایران مانند ساختمان ستاد پژوهشگاه فضایی و برخی مراکز فضایی دیگر، به هیچ وجه خللی در توسعه صنعت کاملا صلح آمیز و راهبردی فضایی در کشور عزیزمان وارد نکرده و نمی کند.

چند صد مرکز اعم از شرکت ها و واحدهای تحقیقاتی در سطوح مختلف در جای جای میهن اسلامی، برخواسته از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور در تمامی زنجیره ارزش این صنعت اعم از ساخت ماهواره و ماهواره بر و خدمات مبتنی بر داده و تصاویر مشغول به کار هستند و تعداد آنها به لطف پروردگار و با عنایت ویژه رئیس جمهور محترم، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات و دیگر مسئولین ذی ربط در حال افزایش است. این حملات و اقدامات غیر قانونی و آسیب رساندن به مراکز تحقیقاتی و علمی کشور، بیان کننده ماهیت استکباری و سلطه جویانه رژیم های غاصب و درماندگی آنها در میدان نبرد نظامی است و نشان می دهد چشم دیدن پیشرفت ها و خودکفایی کشور را در عرصه های مختلف علمی و فناوری ندارند.

در عین حال شایان ذکر است عزم متخصصین این صنعت برای رشد و پیشرفت کشور در تمامی ابعاد و از جمله صنعت فضایی، بیش از پیش بالا رفته است. این صنعت در رشد و توسعه اقتصادی کشور و افزایش بهره وری در حوزه های مختلف مدیریت شهری، کشاورزی و محیط زیست و برقراری ارتباطات مطمئن و پایدار نقش بی بدیلی بازی میکند و پیشرفت ها به فضل الهی و به کوری چشم دشمنان ایران و استقلال کشور قطعا تداوم خواهد داشت.

سال ۱۴۰۵ با توکل بر ذات اقدس الهی و عزم و تلاش جمعی و شبانه روزی متخصصان این صنعت، سالی پر از موفقیت و پیشرفت و دستیابی به قله های جدیدی در صنعت فضایی کشور خواهد بود. ماهواره های مختلف ساخت بخش های مختلف کشور اعم از شرکت های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی دولتی رونمایی خواهند شد و پرتاب های ماهواره ای مختلف داخلی و خارجی در برنامه سازمان فضایی ایران قرار دارد و بیش از پیش ورود خدمات فضاپایه به زندگی آحاد مردم و کسب و کارها را شاهد خواهیم بود.

با آرزوی سلامتی و سربلندی برای همه مردم شریف ایران اسلامی

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه