بارش باران و آسمانی ابری برای پایتخت در راه است

اداره کل هواشناسی استان تهران از بارش باران و رگبار و رعدوبرق برای استان خبر داد.

هوای بارانی
به گزارش خبرگزاری موج

، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر در برخی ساعت‌ها همراه با رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

روز پنجشنبه (۲۸ اسفندماه) آسمان صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد با احتمال افزایش باد در نیمه جنوبی پیش‌بینی می‌شود.

از بعد از ظهر پنجشنبه (۲۸ اسفندماه) تا جمعه(۲۹ اسفندماه) با گذر سامانه بارشی از استان، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و بارش باران گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد نسبتا شدید و در ارتفاعات گاهی توام با مه و بارش برف و باران با احتمال کولاک برف و در نواحی جنوبی گاهی وزش باد شدید با احتمال رخداد گردوخاک موقت مورد انتظار است.

همچنین طی روزهای شنبهد(اول فروردین) تا دوشنبه ( ۳ فروردین) گاهی افزایش ابر و در بعضی ساعات رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۲۹ اسفندماه) نیمه ابری تا ابری و وزش باد گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۱۹ و ۹ درجه سانتی‌گراد و پس‌فردا( اول فروردین) کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر و باد گاهی بارش پراکنده با حداکثر و حداقل دمای ۲۰ و ۱۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه