تولید خودروهای هیبریدی با مصرف زیر ۵ لیتر از سال آینده/ آمادگی افزایش تولید تا پایان سال

مدیرعامل ایران‌خودرو از ورود خودروهای هیبریدی با مصرف سوخت کمتر از ۵ لیتر به چرخه تولید از سال آینده خبر داد و اعلام کرد: در صورت تأمین تقاضا و حمایت‌های لازم، امکان افزایش تولید و اجرای گسترده طرح نوسازی ناوگان تا پایان سال فراهم است.

افزایش همکاری  سایپا و ایران خودرو با منطقه آزاد انزلی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، عادل پیرمحمدی، مدیرعامل ایران‌خودرو در آیین اجرای طرح ملی نوسازی ناوگان تاکسی‌های فرسوده با اشاره به نارضایتی‌های گذشته مشتریان اعلام کرد: در مقطعی حدود ۲۴۰ هزار دستگاه تعهد معوق داشتیم که بخش عمده نارضایتی‌ها نیز ناشی از همین موضوع بود. خوشبختانه با لطف خداوند و همکاری مؤثر زنجیره تأمین و تلاش همکاران، این عدد امروز به ۴۸ هزار دستگاه کاهش یافته و تعهدات معوق شرکت عملاً به صفر رسیده است.

وی افزود: حدود ۷۰ درصد نارضایتی مردم از خودروسازان مربوط به تأخیر در ایفای تعهدات بود که خوشبختانه این موضوع در حال حاضر برطرف شده و شرکت به تعهدات خود به‌روز عمل می‌کند.

پیرمحمدی با تأکید بر آمادگی ایران‌خودرو برای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ دستگاه خودروی سورن به‌عنوان تاکسی را داریم و می‌توانیم به‌سرعت ناوگان تاکسی‌های فرسوده را جایگزین کنیم.

وی ادامه داد: آمادگی خود را برای جایگزینی تاکسی‌های فرسوده در مرحله نخست اعلام کرده‌ایم و در جلساتی با شورای شهر تهران نیز تأکید کرده‌ایم که می‌توانیم تاکسی‌های فرسوده پایتخت را با سرعت جایگزین کنیم. در سطح ملی نیز با همکاری مسئولان مربوطه، از جمله آقای نصرتی و همکارانشان، این برنامه در سال آینده قابل اجرا خواهد بود.

مدیرعامل ایران‌خودرو تصریح کرد: مهم‌ترین مطالبه ما فراهم شدن زیرساخت‌های لازم، به‌ویژه در حوزه تسهیلات مالی است. بسیاری از مالکان خودروهای فرسوده برای استفاده از طرح‌های جایگزینی، نیازمند حمایت‌های مالی هستند. در صورت تخصیص منابع کافی از سوی نهادهایی مانند سازمان برنامه و بودجه، می‌توان روند جمع‌آوری و جایگزینی تاکسی‌های فرسوده را با سرعت بیشتری انجام داد.

وی افزود: نوسازی ناوگان علاوه بر کاهش محسوس مصرف سوخت، به کاهش قابل توجه آلایندگی هوا نیز منجر می‌شود. در حال حاضر بیش از دو میلیون دستگاه خودروی کاربراتوری در کشور تردد می‌کنند که مصرف سوخت بالایی دارند و نقش مهمی در افزایش مصرف سوخت و آلودگی ایفا می‌کنند.

پیرمحمدی با اشاره به آمار جایگزینی خودروهای فرسوده گفت: طبق اعلام مسئولان، هدف‌گذاری امسال جایگزینی ۶۷ هزار دستگاه خودرو بوده است. ایران‌خودرو تاکنون حدود ۵۰۰۰ دستگاه خودرو در این حوزه عرضه کرده که حدود ۱۲ درصد از عرضه را شامل می‌شود. انتظار داریم با فراهم شدن شرایط، این سهم به بیش از ۲۰ درصد در سال افزایش یابد تا کاهش مصرف سوخت به شکل ملموس‌تری محقق شود.

مدیرعامل ایران‌خودرو با اشاره به توسعه پلتفرم‌های جدید اظهار داشت: طراحی و تولید انبوه موتور CNG توربوشارژ به پایان رسیده و این محصول از نظر توان و گشتاور در سطح مطلوبی قرار دارد و می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای ناوگان تاکسیرانی باشد. این فناوری را می‌توان یک نوآوری در حوزه خودروهای CNG دانست که آلایندگی آن به‌مراتب کمتر از خودروهای بنزینی است.

وی همچنین از برنامه تولید خودروهای هیبریدی خبر داد و گفت: از سال آینده خودروهای هیبریدی با مصرف سوخت کمتر از ۵ لیتر در چرخه تولید قرار خواهند گرفت که به‌ویژه در ترافیک کلان‌شهرها تأثیر قابل توجهی در کاهش مصرف سوخت خواهند داشت و می‌توانند جایگزین مناسبی برای ناوگان تاکسیرانی باشند.

پیرمحمدی در پایان تأکید کرد: ظرفیت‌های تولیدی در ایران‌خودرو و همچنین در بخش خودروهای تجاری کاملاً آماده است و در صورت وجود تقاضا و حمایت‌های لازم، تا پایان سال امکان افزایش تولید و اجرای گسترده طرح نوسازی ناوگان وجود دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه