سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

شرکت عمران شهرهای جدید:

بیش از ۴ هزار واحد مسکن حمایتی در شهرهای جدید تحویل داده می شود

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از افتتاح ۴ هزار و ۳۱۴ واحد مسکن حمایتی در ۸ شهر جدید در دهه فجر سال‌جاری خبر داد.

مسکن+ملی
به گزارش خبرگزاری موج

،  شهرام ملکی در برنامه سکه صبح رادیو اقتصاد با بیان اینکه این پروژه‌ها شامل طرح نهضت ملی مسکن و اقدام ملی مسکن است، عنوان کرد: تسریع در عملیات مسکن حمایتی برای دهک‌های یک تا ۴ و سایر متقاضیان از جمله تاکیدات دولت و وزارت راه و شهرسازی است.

وی افزود: از مجموع حدود ۸۵۰ هزار متقاضی قطعی طرح‌های حمایتی دولت، بیش از ۳۱۵ هزار نفر در دهک‌های یک تا چهار درآمدی قرار دارند.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید خاطرنشان کرد: این طرح که در ۲۱ شهرجدید در حال اجراست، تامین کننده ۱۴۱ هزار واحد مسکن برای واجدین شرایط خواهد بود.

ملکی با اشاره به تحویل بیش از ۴ هزار واحد مسکن در ۸ شهر جدید در دهه فجر سال جاری اظهار کرد: با همراهی مردم، مجریان و انبوه‌سازان، ۴ هزار و ۳۱۴ واحد مسکن حمایتی در شهرهای جدید از جمله پرند، بینالود، گلبهار، مهاجران، امیرکبیر، فولادشهر، صدرا و تیس افتتاح خواهد شد.

وی متذکر شد: فرایند ساخت این مسکن با دراختیار قرار دادن زمین به پیمان‌کاران و با کمک آورده مردم و وجود تسهیلات بانکی شکل گرفته‌است.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید یادآور شد: در تحویل این واحدها ضمن تکمیل معابر عمومی، فضاهای فرهنگی، تجاری، آموزشی و شهری حتما بحث خدمات شهری و روبنایی نیز لحاظ شده‌است.

ملکی با تاکید براینکه بهره‌برداری از پروژه‌های آموزشی، مذهبی، تفریحی، تجاری، ورزشی و فضای سبز نیز در این مناسبت افتتاح می‌شوند گفت: در ادامه، بهره‌برداری از ۶۱ هزار زیرپروژه در این شهرها را شاهد خواهیم بود و این افتتاح بخش دیگری از تکمیل این پروژه در شهرهای جدید خواهد بود.

وی فراهم شدن آرامش و آسایش را اولویت راه‌اندازی این شهرها دانست و گفت: هدف ما این است زمانی که آپارتمانی تحویل می‌شود، فروشگاه‌های کوچک محلی، مراکز بهداشتی و درمانی، فضاهای آموزشی از مهدکودک تا دبیرستان و... نیز در اطراف آن فراهم شده باشد.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید تصریح کرد: این توسعه شامل شهرهایی که پیش از این نیز افتتاح شده‌اند نیز است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه