سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

مجوز پروازهای نوروز ۱۴۰۵ صادر شد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: به‌منظور ایجاد نظم در بازار فروش بلیت پروازهای نوروز ۱۴۰۵، صدور مجوز پرواز شرکت های هواپیمایی آغاز شد.

هواپیما
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری ، مجید اخوان افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، صدور مجوز پروازهای نوروز ۱۴۰۵ از روز گذشته توسط سازمان هواپیمایی کشوری آغاز شد تا شرکت های هواپیمایی فرصت کافی برای برنامه ریزی و عرضه پروازهای خود در این ایام به مسافران داشته باشند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: به منظور تامین تقاضاهای مسافران، محدودیت و ممنوعیت در پروازهای نوروزی از جمله مسیرهای پروازی و همچنین ساعت بهره وری هواپیماها تا اطلاع ثانوی برداشته شده و در هر یک از مسیرهایی که تقاضا وجود داشته باشد به شرکت های هواپیمایی مجوز داده خواهد شد.

وی با انتقاد از افزایش نرخ در برخی مسیرها بر نظارت مستمر بر قیمت بلیت ها تاکید کرد و گفت: در شرایط فعلی بهتر است شرکت های هواپیمایی همچون زمان عملیات پروازی اربعین در بازار فروش بلیت مطابق با نرخ مصوب عمل کنند.

اخوان همچنین از نهایی شدن دستور العمل حقوق مسافر ژی روزهای آینده خبر داد و خطاب به شرکت های هواپیمایی تاکید کرد: سفرهای نوروزی امسال به گونه ای برنامه ریزی و تنظیم شود تا از بروز هرگونه اختلال در پروازها جلوگیری شده و ضمن رونق کسب و کار شرکت های هواپیمایی رضایت‌خاطر مسافران نیز تامین شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه