وزیر نفت بر نگاه واقع بینانه درآمدهای نفتی در لایحه بودجه تاکید کرد

وزیر نفت با تأکید بر نقش واقعی‌سازی درآمدهای نفتی در کاهش فشار تورمی گفت: ارقام مربوط به درآمدهای نفتی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ به‌گونه‌ای تنظیم شده که قابلیت تحقق دارد و می‌تواند در کنار سازوکارهای مشخص، به بهبود معیشت مردم کمک کند.

محسن پاک‌نژاد - وزیر نفت
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وزارت نفت  محسن پاک‌نژاد روز شنبه درباره درآمدهای نفتی در لایحه بودجه سال آینده اظهار داشت: هم دستگاه‌های اجرایی و هم همکاران ما در مجلس شورای اسلامی تمام همّ و غم خود را بر این گذاشته‌اند که معیشت مردم در بهترین شرایط ممکن تأمین شود و در این خصوص هیچ تردیدی وجود ندارد.

وی یادآورشد: البته این هدف دارای چارچوب‌ها و سازوکارهای مشخصی است که در نشست‌های کارشناسی به‌دقت مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

پاک‌نژاد اظهارداشت: درآمدهای نفتی در لایحه بودجه به نحوی تعریف شده که ان‌شاءالله قابل تحقق خواهد بود.

وزیر نفت گفت: پس از نهایی‌شدن مباحث و تصمیم‌ها، جزئیات مربوط به درآمدهای نفتی و آثار آن بر بودجه و معیشت مردم به‌صورت شفاف اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه