English

وزیر راه و شهرسازی در چین:

مذاکرات اولیه برای اتصال ریلی چین به اروپا با قطار برقی سرخس-چشمه ثریا انجام شد

وزیر راه و شهرسازی که به منظور شرکت در دومین نشست بین المللی اتصال ریلی چین به اروپا، به چین سفر کرده است از انجام مذاکرات اولیه برای اتصال ریلی چین به اروپا با قطار برقی سرخس-چشمه ثریا خبر داد.

فرزانه صادق
به گزارش خبرگزاری موج

، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در حاشیه فروم ریلی چین-اروپا، گفت: باتوجه به جایگاه ژئوپلیتیک و استراتژیک جمهوری اسلامی ایران در منطقه به طور قطع در این فروم گزارش هایی که ارائه و ملاقات هایی که انجام می شود اثرگذار خواهد بود.

وی تصریح کرد: با توجه به چشمه باری که در چین وجود دارد ایران می تواند دروازه ورود به اروپا باشد.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در همین زمینه مذاکرات اولیه برای راه اندازی قطار برقی در مسیر سرخص به چشمه ثریا نیز انجام شده است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در حاشیه این اجلاس نشست‌های دوجانبه و چندجانبه و همچنین بازدیدهایی از ظرفیت‌های ریلی کشور چین انجام خواهد شد، افزود: موضوع مهم این است که ساختار ریلی در بسیاری از کشورها باعث توسعه‌ آنها شده و در کشور ما هم با توجه به ظرفیت‌هایی که وجود دارد هم در مسیر شمال به جنوب و هم مسیر ترانزیتی شرق به غرب قطعا توسعه خطوط ریلی می‌تواند باعث پیشرفت و توسعه کشور شود.

صادق گفت: به جز مسیر و ریل، ناوگان هم در این حوزه بسیار اهمیت دارد و ما کسری‌های زیادی در حوزه ناوگان به ویژه در لوکوموتیو داریم که باید آن را رفع کنیم.

وزیر راه و شهرسازی ابراز امیدواری کرد، بعد از این سفر و با توجه به بازدیدها و صحبت‌هایی که هم در حوزه ساخت خطوط ریلی و هم در حوزه تأمین ناوگان انجام خواهد شد بتوان قدم‌های موثری در جهت تنظیم ساختار ریلی کشور برداشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه