سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

کاهش شبانه فشار آب در مناطق تهران برای مدیریت خشکسالی

سخنگوی صنعت آب گفت: تهران وارد ششمین سال خشکسالی متوالی شده و ذخایر سدهای استان در وضعیت شکننده قرار دارند.

قطعی آب در اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج

، سخنگوی صنعت آب کشور جزئیات تازه‌ای از طرح مدیریت فشار آب در تهران را اعلام کرد و گفت: تهران وارد ششمین سال پیاپی خشکسالی شده و به دلیل کاهش محسوس ذخایر سدها، اعمال برنامه‌های محدودکننده در مصرف اجتناب‌ناپذیر است.

عیسی بزرگ‌زاده اظهار کرد: وزارت نیرو پیش‌تر از اجرای طرح کاهش فشار آب در ساعات کم‌مصرف خبر داده بود و از نیمه‌شب تا بامداد، فشار شبکه در بخش‌های مختلف پایتخت کاهش می‌یابد تا نشتی شهری محدود و مخازن شهری شارژ شوند.

وی افزود: پاییز امسال در اغلب مناطق کشور کم‌بارش و در تهران بی‌بارش بوده و آثار انباشته خشکسالی‌ سال‌های قبل در سال جاری نیز ادامه دارد. به‌همین دلیل در صورت تشدید بحران آبی، برنامه‌های سخت‌گیرانه‌تر برای کنترل مصرف به‌صورت منطقه‌ای اعمال و به‌موقع اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بزرگ‌زاده تصریح کرد: مصرف آب در تهران به‌طور میانگین ۳۳.۵ مترمکعب بر ثانیه است که از این میزان ۱۷.۵ مترمکعب از منابع سطحی و ۱۶ مترمکعب از منابع زیرزمینی تأمین می‌شود؛ با این حال حدود سه مترمکعب در ثانیه کسری وجود دارد که باید با مدیریت مصرف و اصلاح الگوهای خانگی جبران شود.

به‌گفته وی، اجرای سیاست‌های پایدار در حوزه مصرف و همکاری شهروندان در کاهش حداقل ۱۰ درصدی مصرف، شرط عبور ایمن از زمستان و حفظ تعادل در شبکه آب‌رسانی پایتخت است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه