English

بازگشت رسمی هواپیمایی اتریش به آسمان ایران

نخستین پرواز شرکت هواپیمایی «آسترین» از کشور اتریش بامداد دوشنبه (۱۲ آبان‌۱۴۰۴) وارد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) شد و پس از ماه‌ها توقف، پروازهای مستقیم میان وین و تهران دوباره برقرار شد.

شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)
به گزارش خبرگزاری موج

، در ادامه روند بازگشت پروازهای اروپایی به ایران، ساعت ۲ و ۳۰ دقیقه بامداد دوشنبه (۱۲ آبان‌ماه ۱۴۰۴) نخستین پرواز شرکت هواپیمایی اتریش (آسترین ایرلاینز) به شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) انجام شد.  به نقل از شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی، این پرواز مستقیم وین–تهران–وین پس از ماه‌ها توقف مجدداً فعال شده است.

شرکت آسترین اعلام کرده است پروازها در روزهای دوشنبه، چهارشنبه، جمعه و شنبه انجام می‌شود و زمان خروج از فرودگاه امام ۳ و ۲۰ دقیقه بامداد همان روز تعیین شده است.

آسترین ایرلاینز به‌عنوان زیرمجموعه گروه لوفت‌هانزا پیش‌تر وعده داده بود که پروازهای مستقیم میان تهران و وین از یازدهم آبان‌ماه از سر گرفته می‌شود.

مطابق برنامه زمان‌بندی، پروازهای لوفت‌هانزا نیز از اواسط آذرماه با شش پرواز در هفته به مقصد فرانکفورت آلمان از سر گرفته خواهد شد. این اقدام در چارچوب برنامه توسعه پروازهای خاورمیانه گروه لوفت‌هانزا صورت می‌گیرد و گامی مهم در احیای مسیرهای هوایی اروپایی ایران ارزیابی می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه