سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

اپل با عبور از مرز ۴ تریلیون دلار، دومین شرکت تاریخ شد

ارزش بازار شرکت اپل روز سه‌شنبه ۶ آبان از مرز تاریخی چهار تریلیون دلار عبور کرد؛ رویدادی که هم‌زمان با خوش‌بینی نسبت به درآمدهای فناوری و کاهش تنش‌های تجاری میان چین و آمریکا، شاخص وال‌استریت را نیز صعودی کرد.

اپل
به گزارش خبرگزاری موج

، ارزش سهام شرکت اپل در معاملات سه‌شنبه با رشد قابل توجهی همراه شد و ارزش بازار این شرکت از مرز ۴ تریلیون دلار عبور کرد. این دستاورد در شرایطی رقم خورد که خوش‌بینی سرمایه‌گذاران به توافق احتمالی تجاری میان دونالد ترامپ و شی جین‌پینگ، در کنار انتظارات مثبت نسبت به گزارش مالی اپل در پایان هفته، جریان سرمایه را به سمت سهام فناوری سوق داد.

در بازار سه‌شنبه، مایکروسافت نیز موقتاً از همین مرز عبور کرد و دوباره به باشگاه چهار تریلیون دلاری‌ها پیوست؛ جمعی که پیش‌تر تنها انویدیا در آن حضور داشت.

به باور تحلیلگران، افزایش تقاضا برای آیفون ۱۷ مهم‌ترین عامل رشد ارزش سهام اپل بوده است. داده‌های شرکت تحقیقاتی کانترپوینت نشان می‌دهد فروش آخرین نسل آیفون در دو بازار کلیدی، آمریکا و چین، حدود ۱۴ درصد بالاتر از آیفون ۱۶ بوده و نسخه پایه آن در چین تقریباً دو برابر رشد کرده است. اپل برای نخستین‌بار مدل فوق‌باریک آیفون ایر با قاب تیتانیومی را معرفی کرد و با حفظ قیمت پایه توانست جذابیت خرید را افزایش دهد.

از سوی دیگر، خدمات دیجیتال اپل شامل موسیقی، آی‌کلود، اپ استور و سرویس پخش آنلاین، رشد پایداری را رقم زده‌اند. درآمد سه‌ماهه ژوئن اپل به ۹۴ میلیارد دلار رسید، که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشت و بخش خدمات با فروش ۲۷.۴ میلیارد دلاری رکورد تازه‌ای ثبت کرد.

بر اساس گزارشی از کوارتز، بازخرید ۱۰۰ میلیارد دلاری سهام اپل در ماه مه نیز اعتماد سرمایه‌گذاران را تقویت کرده است؛ اقدامی که اگرچه از رکورد سال گذشته کمتر بود، اما همچنان به عنوان موتور پشتیبان بازده سرمایه و محدودکننده شناوری سهام عمل می‌کند.

در مجموع، عبور اپل از مرز ۴ تریلیون دلار نه‌تنها نقطه عطفی در تاریخ بازار جهانی فناوری است، بلکه نشان‌دهنده آغاز مرحله‌ای تازه از رقابت ابرشرکت‌ها برای تثبیت جایگاه خود در عصر هوش مصنوعی و خدمات ابری به‌شمار می‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه