English

توانیر از گفت‌وگوهای فنی با مقام‌های انرژی روسیه خبر داد

مدیرعامل شرکت توانیر از رایزنی‌های گسترده با مقام‌های انرژی روسیه برای گسترش همکاری‌های فنی و انتقال برق میان دو کشور خبر داد که در حاشیه مجمع بین‌المللی انرژی روسیه انجام شد.

ایران و روسیه
به گزارش خبرگزاری موج

, مصطفی رجبی‌مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر از گفت‌وگوهای فشرده با مقام‌های انرژی روسیه و شرکت‌های فعال در حوزه برق و فناوری خبر داد و گفت: در حاشیه مجمع بین‌المللی انرژی روسیه موضوعاتی چون امنیت انرژی، تنوع‌بخشی به منابع تأمین، گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر و نقش هوش مصنوعی در مدیریت مصرف برق بررسی شد.

وی با اشاره به حضور در نشست افتتاحیه مجمع به ریاست آلکساندر نواک معاون اول نخست‌وزیر روسیه افزود: در این نشست، وزرای انرژی کشورهایی از جمله عربستان، ترکیه، مجارستان، ونزوئلا و بلاروس درباره سیاست‌های کلان انرژی تا سال ۲۰۳۰ میلادی و ضرورت سرمایه‌گذاری‌های مشترک گفت‌وگو کردند.

رجبی‌مشهدی تصریح کرد: در این اجلاس تأمین امنیت انرژی در بخش‌های عرضه و تقاضا، تنوع‌بخشی به منابع تأمین و گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر جزء محورهای اصلی بحث بود.

در ادامه نشست‌های تخصصی، مدیرعامل توانیر به نقش هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: بررسی شد که آیا توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی موجب افزایش مصرف انرژی خواهد شد یا به‌عنوان ابزاری برای بهینه‌سازی مصرف برق عمل می‌کند.

وی افزود: با رشد سریع تقاضا برای برق در بخش حمل‌ونقل الکتریکی و فناوری‌های دیجیتال، این مباحث اهمیت بالایی در آینده مدیریت انرژی دارند.

رجبی‌مشهدی گفت: در بازدید از مرکز فناوری‌های روسیه، ظرفیت چشمگیری برای حمایت از شرکت‌های نوآور و استارت‌آپ‌ها مشاهده شد و مقرر شد همکاری‌های مشترک دانش‌بنیان میان شرکت‌های ایرانی و روسی در زمینه نرم‌افزارها و سامانه‌های اتوماسیون پست‌های برق توسعه یابد.

وی افزود: جلسه‌ای نیز میان توانیر و مرکز همکاری‌های علمی و فناوری ریاست جمهوری ایران در روسیه برگزار شد تا راهبردهای همکاری دانش‌بنیان مشخص شود.

مدیرعامل توانیر درباره دیدار با مدیران شرکت روسِتی (مشابه شرکت توانیر در روسیه) اعلام کرد: در این نشست زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه شبکه‌های انتقال و مدیریت هوشمند برق بررسی شد و مقرر گردید نشست‌های فنی برای تدوین برنامه اجرایی ادامه یابد.

وی افزود: محور مهم مذاکرات، انتقال برق از روسیه به ایران از مسیر کشورهای آذربایجان، ارمنستان و گرجستان بود که قرار شد تیم‌های فنی دو کشور برای بررسی جزئیات اجرایی وارد مذاکره شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه