سرخط خبرها
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • پیامد‌های ناشی از حملات به تأسیسات پارس جنوبی به خوبی مدیریت شد
  • قاچاق پوشاک بیش از ۳ میلیارد برآورد می‌شود/ ورود پوشاک به کالابرگ در دست بررسی است
  • ثبت تردد بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
  • شکست استقلال مقابل فولاد در دیداری تدارکاتی/ احمدی مصدوم شد
  • گفت‌وگوی مردمی پزشکیان در روزهای آینده پخش می‌شود
  • مقام نظامی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا آماده کرده‌ایم

وزیر جهاد کشاورزی:

روند کاهش قیمت گوشت به زودی آغاز می‌شود

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد قیمت مرغ در هفته گذشته اصلاح شده و بازار بر اساس نرخ‌های جدید موظف به فروش است.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۲۴ بهمن

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیئت دولت در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد قیمت مرغ در هفته گذشته اصلاح شده و نرخ‌های جدید بر اساس محاسبات دقیق هزینه‌های تولید تعیین شده است.

او تأکید کرد بازار موظف است از این نرخ‌ها تبعیت کند و هرگونه فروش خارج از قیمت مصوب به منزله تخلف است.

نوری قزلجه توضیح داد طی هفته‌های اخیر افزایش نرخ ارز توافقی موجب بالا رفتن هزینه تأمین نهاده‌های دامی شد و همین امر تأثیر مستقیمی بر قیمت گوشت گذاشت. با این حال، وزارت جهاد کشاورزی با اجرای برنامه‌های تنظیم بازار پیش‌بینی می‌کند قیمت گوشت در هفته‌های آینده کاهش یابد.

وی افزود طرح‌های جدید نظارت بر زنجیره تأمین گوشت قرمز و مرغ در دست اجرا است و هماهنگی میان سازمان حمایت، اتحادیه مرغداران و شرکت پشتیبانی امور دام به کاهش نوسان قیمت‌ها کمک خواهد کرد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به سیاست دولت در تثبیت قیمت اقلام اساسی گفت اصلاح قیمت مرغ بر پایه هزینه واقعی تولید انجام شد تا تولیدکنندگان ضرر نکنند و همزمان مصرف‌کنندگان توان خرید خود را حفظ کنند.

نوری قزلجه تأکید کرد هدف نهایی این اصلاحات، بازگشت ثبات به بازار گوشت و مرغ تا پایان پاییز امسال است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه