سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

وزیر جهاد کشاورزی:

۹۵ درصد مطالبات گندم‌کاران پرداخت شد

غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، از پرداخت ۹۵ درصد مطالبات گندم‌کاران و تدوین سیاست‌های حمایتی برای تعیین قیمت عادلانه گندم در سال آینده خبر داد.

غلامرضا نوری قزلجه - وزیر جهاد کشاورزی
به گزارش خبرگزاری موج

، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، در همایش سرمایه‌گذاری برای تولید فعالان کشاورزی شهرستان کبودراهنگ، اعلام کرد که ۹۵ درصد مطالبات گندم‌کاران در سال جاری پرداخت شده و قیمت گندم سال آینده به نحوی تعیین خواهد شد که امنیت غذایی کشور و منافع کشاورزان را تضمین کند.

وی با اشاره به شرایط اقلیمی و خشکسالی، بر ضرورت تولید غذا حتی در شرایط سخت تاکید کرد و گفت: در نیمه نخست سال جاری، نسبت به مدت مشابه سال قبل، توزیع نهاده‌ها در کشور ۱.۵ درصد افزایش داشته و نهاده‌های دامی نیز در انبارها موجود است.

وزیر جهاد کشاورزی مزایای احداث گلخانه را افزایش شش برابری تولید محصول و کاهش شش برابری مصرف آب عنوان کرد و خواستار رعایت الگوی کشت توسط کشاورزان شد. او همچنین از رشد بخش کشاورزی از منفی ۲.۴ درصد به مثبت ۳.۲ درصد در سال گذشته خبر داد و تاکید کرد که تمام سیاست‌گذاری‌های وزارتخانه در راستای حمایت از کشاورز است.

رضا بهراملو، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، کبودراهنگ را به‌عنوان یکی از قطب‌های تولید گندم کشور معرفی کرد و گفت: با وجود اینکه تنها ۱۵ درصد از اراضی این شهرستان آبی و ۸۵ درصد دیم است، عملکرد بالایی در تولید گندم دارد. او برنامه حذف کامل آیش و جایگزینی آن با کشت محصولات تناوبی شامل گیاهان دارویی و دانه‌های روغنی را تشریح کرد.

سید ایوب موسوی، فرماندار کبودراهنگ، بحران آب و خشکسالی را مهم‌ترین چالش‌های شهرستان دانست و خواستار تخصیص اعتبارات ویژه برای توسعه گلخانه‌ها، پرداخت تسهیلات و امهال وام‌های کشاورزی شد. وی همچنین به وجود ۴۱۹ رشته قنات فعال اشاره کرد که بخشی از آنها لایروبی شده و نیازمند حمایت ملی برای ادامه ساماندهی هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه