سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

تأخیر متقاضیان در پرداخت آورده، نهضت ملی مسکن را کند کرد/ سقف تسهیلات ۱۲ هزار واحد افزایش یافت

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره به کندی برخی پروژه‌های نهضت ملی مسکن به دلیل تأخیر متقاضیان در پرداخت آورده، از افزایش سقف تسهیلات ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی از ۵۵۰ به ۶۵۰ میلیون تومان خبر داد.

نهضت ملی مسکن
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، شهرام ملکی، مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، در جمع خبرنگاران با اشاره به نحوه محاسبه قیمت تمام‌شده پروژه‌های نهضت ملی مسکن، اظهار کرد: قیمت هر پروژه بر اساس شرایط زمان اجرا، دوران تعدیل و زمان بهره‌برداری محاسبه می‌شود. با این حال، مفاد قراردادها از ابتدا تا پایان بدون تغییر باقی می‌ماند و هر آنچه در زمان عقد قرارداد با سازندگان توافق شده، ملاک عمل است.

وی افزود: منابع مالی اجرای پروژه‌ها عمدتاً از محل تسهیلات بانکی و آورده متقاضیان تأمین می‌شود. با اینکه پیمانکاران و عوامل فنی در بسیاری از پروژه‌ها فعال هستند، اما عدم پرداخت به‌موقع آورده توسط برخی متقاضیان موجب کندی در روند اجرا و تأخیر در زمان بهره‌برداری می‌شود.

ملکی با بیان اینکه مطابق دستورالعمل ابلاغی سال ۱۳۹۹، راهکارهایی برای مقابله با بدحسابی یا انصراف متقاضیان پیش‌بینی شده، ادامه داد: از جمله این اقدامات می‌توان به ارسال پیامک، اظهارنامه و پیگیری حقوقی اشاره کرد. تأخیر در پرداخت آورده نه‌تنها به ضرر سایر اعضای پروژه است، بلکه بهره‌برداری را نیز به تأخیر می‌اندازد.

وی تأکید کرد: تحقق سرعت در تحویل واحدها نیازمند همکاری هم‌زمان سه‌جانبه بین متقاضی، سازنده و کارفرماست.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید همچنین از افزایش سقف تسهیلات ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی از ۵۵۰ میلیون تومان به ۶۵۰ میلیون تومان خبر داد و افزود: این اقدام در قالب جلسات هفتگی با حضور وزیر راه و شهرسازی، نمایندگان بانک‌ها و مدیران شرکت عمران پیگیری می‌شود. از مجموع ۱۴۱ هزار واحد در حال اجرا، این تعداد مشمول تغییر سقف تسهیلات شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه