سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

وزیر راه و شهرسازی:

تامین مسکن هنرمندان به شهرهای جدید هویت می‌دهد

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تامین مسکن هنرمندان تهرانی متقاضی مسکن موضوع تفاهم نامه با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهر جدید هشتگرد (مهستان) انجام می شود، حضور هنرمندان را در شهرهای جدید عاملی برای هویت بخشیدن به این شهرها عنوان کرد.

وزیر راه و شهرسازی
به گزارش خبرگزاری موج

، فرزانه صادق ، وزیر راه و شهرسازی در مراسم امضای تفاهم‌نامه تأمین مسکن سینماگران که بین وزارت راه و شهرسازی و سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حضور محمدرضا عارف معاون اول رییس‌جمهور امضا شد، گفت: در طول یک سال گذشته تمام تلاش دولت این بوده تا وعده‌ای ندهد که نتواند به آن عمل کند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: کارکنان وزارتخانه راه و شهرسازی و فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش فراوانی کردند تا این تفاهم‌نامه به سرانجام برسد.

صادق با بیان اینکه متقاضیان موضوع این تفاهم‌نامه بخشی در استان تهران و بخشی در سایر استان‌ها هستند، گفت: با توجه به اینکه در شهر تهران، امکان بارگذاری وجود ندارد، متقاضیان این بخش در شهرهای جدید از جمله هشتگرد (شهر جدید مهستان) که دارای ظرفیت بالایی است تامین مسکن خواهند شد.

عضو کابینه دولت چهاردهم ابراز امیدواری کرد، با حضور هنرمندان در شهرهای جدید به این شهرها هویت داده شود.

وی توضیح داد: تفاهم‌نامه را به گونه‌ای تنظیم کرده‌ایم تا در جایی که امکان واگذاری زمین داریم این کار انجام شود و آن زمین قابلیت زیست‌پذیری داشته باشد و در کنار آن خدمات پشتیبان سکونت را نیز داشته باشد.

صادق یادآوری کرد: در تمامی افتتاح‌هایی که در یک سال دولت چهاردهم در بخش مسکن انجام شد، تلاش کردیم تا همراه با خدمات پشتیبان سکونت باشد. زیست‌پذیری محل سکونت برای وزارت راه و شهرسازی یکی از اولویت‌هاست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه