English

همکاری سازمان بنادر و مناطق آزاد در جهت ارتقای جایگاه کشور در کریدورهای جهانی

در دیدار امروز رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با سعید رسولی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، بر ضرورت ارتقای سطح همکاری‌ها و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دو مجموعه تاکید شد.

همکاری سازمان بنادر و مناطق آزاد در جهت ارتقای جایگاه کشور در کریدورهای جهانی
به گزارش خبرگزاری موج

، سعید رسولی در این دیدار با اشاره به تحرک و پویایی در  دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد گفت: قدرت تصمیم گیری و عملگرایی در دوره فعلی  مناطق آزاد را به سمت توسعه و اجرای پروژه های بزرگ پیش برده است.

رسولی با اشاره به نگاه راهبردی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد به فرصت های ژئوپلیتیکی کشور، افزود: موقعیت جغرافیایی ایران و قرارگیری در مسیر کریدورها، درک مشترک و همکاری سازمان بنادر و مناطق آزاد را به عنوان یک‌ ضرورت مطرح ساخته که در صورت برنامه ریزی می تواند موجب احیای جایگاه کشور در شبکه ترانزیت جهانی شود. 

وی تصریح کرد: هم‌افزایی میان دو مجموعه می‌تواند ضریب خروجی فعالیت‌ها را چندین برابر افزایش دهد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تأکید بر لزوم تعریف پروژه‌های مشترک خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از سازوکارهای نوین همکاری و تقویت اعتقاد مشترک در حوزه حکمرانی دریاها و اجرای کنوانسیون‌های بین‌المللی، می‌توان جهش بزرگی در همکاری‌های مشترک ایجاد کرد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هم در این دیدار گفت: ایران هم در مسیر کریدور شمال - جنوب و هم در مسیر کریدور شرق به غرب قرار دارد. 

رضا مسرور با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به بنادر شمال کشور تصریح کرد: بنادر شمال کشور ظرفیت بزرگی هستند که مورد غفلت قرار گرفته اند در حالی که می توانند هم از مسیر کریدور چین، قزاقستان، ایران و هم از طریق روسیه و ماخاچکالا، کالاها را به آبهای گرم جنوب و حتی به سمت اروپا منتقل کنند. 

مسرور افزود: با احداث راه آهن چابهار تا پایان امسال، آخرین حلقه کریدور شمال جنوب تکمیل می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه