English

اوپک‌پلاس تولید نفت را ۱۳۷ هزار بشکه افزایش می‌دهد

هشت کشور عضو اوپک‌پلاس اعلام کردند که از ماه آینده تولید نفت خود را در مجموع روزانه ۱۳۷ هزار بشکه افزایش خواهند داد.

اوپک‌پلاس تولید نفت را ۱۳۷ هزار بشکه افزایش می‌دهد
به گزارش خبرگزاری موج

،  هشت کشور عضو گروه اوپک‌پلاس شامل روسیه، عربستان، عراق، کویت، امارات، عمان، قزاقستان و الجزایر، با صدور بیانیه‌ای از افزایش تولید نفت خبر دادند. بر اساس این بیانیه، از ماه آینده میلادی مجموع تولید نفت این کشورها روزانه ۱۳۷ هزار بشکه بیشتر خواهد شد.

این تصمیم در شرایطی اتخاذ شده که اعضای یادشده طی ماه‌های اخیر نیز مجموعاً روزانه ۲.۲ میلیون بشکه بر تولید خود افزوده‌اند. به نظر می‌رسد این روند افزایشی بخشی از راهبرد اوپک‌پلاس برای تثبیت و گسترش جایگاه خود در بازار جهانی انرژی باشد.

«جورج لئون» تحلیلگر مؤسسه «رایستاد انرژی» درباره این تصمیم گفت: «هرچند این افزایش از نظر حجم چندان قابل‌توجه نیست، اما پیامی روشن به بازار می‌فرستد؛ اوپک‌پلاس افزایش سهم خود از بازار را بر تثبیت یا بالا نگه‌داشتن قیمت نفت ترجیح داده است، حتی اگر این تصمیم خطر کاهش قیمت‌ها را به همراه داشته باشد.»

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه