English

مدیرعامل آبفای کشور:

افتتاح ۱۱۵۹ پروژه حوزه آب، برق و انرژی خورشیدی در کشور در دستور کار است

مدیرعامل آبفای کشور، اعلام کرد: سالانه یک میلیارد مترمکعب پساب در کشور تصفیه می‌شود و بیش از ۸۹.۳ درصد جمعیت تحت پوشش شبکه آبرسانی قرار دارند.

افتتاح ۱۱۵۹ پروژه حوزه آب، برق و انرژی خورشیدی در کشور در دستور کار است
به گزارش خبرگزاری موج

، همزمان با رونمایی از پویش ایران آباد و افتتاح ۳۰۵ پروژه مهر صنعت آب و برق و ۸۵۴ پروژه نیروگاه خورشیدی با ظرفیت پنج هزار مگاوات به ارزش ۴۳۲ هزار میلیارد تومان، هاشم امینی مدیرعامل آبفای کشور تازه‌ترین آمار حوزه آب و فاضلاب را اعلام کرد.

هاشم امینی مدیرعامل آبفای کشور در آئین رونمایی از پویش ایران آباد و افتتاح ۳۰۵ پروژه مهر صنعت آب و برق و ۸۵۴ پروژه نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۵ هزار مگاوات به ارزش ۴۳۲ هزار میلیارد تومان، گفت: ۱۶۰ تصفیه خانه آب شرب در کشور وجود دارد که ۸۹.۳ جمعیت را تحت پوشش آبرسانی قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: برای ۹۹.۹۲ درصد مردم تحت پوشش آبرسانی شهری و ۸۷.۰۶ تحت پوشش آبرسانی روستایی قرار دارند.

امینی با اشاره به اینکه در کشور ۹ میلیارد متر مکعب آب تأمین، تصفیه و توزیع می‌شود، خاطر نشان کرد: ۲۷۸ تصفیه خانه در کشور وجود دارد که ۴۱ میلیون نفر را تحت پوشش فاضلاب قرار داده است.

به گفته مدیر عامل آبفای کشور یک میلیارد متر مکعب پساب در کشور تصفیه می‌شود.

وی ادامه داد: در بخش فاضلاب ۱۵ پروژه اجرا شده که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در برمی‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۴۶۹ پروژه در سال گذشته انجام دادیم، خاطر نشان کرد: از این پروژه‌ها می‌توان به حفر ۸۲۴ چاه، احداث ۵۰۰ هزار متر مکعب مخزن و ذخیره آب، ۵۳ دستگاه پمپاژ و احداث ۳۳۲۰ کیلومتر خط لوله انتقال آب اشاره کرد.

امینی ادامه داد: قرارداد آب شیرین کن طی روزهای آینده به ارزش ۲۰ همت منعقد می‌شود.

به گفته وی پنج خط انتقال آب از سواحل جنوبی کشور به فلات مرکزی و استان‌های شرقی در دست احداث است.

مدیر عامل آبفای کشور با اشاره به اینکه واگذاری پساب و بازچرخانی آب در ۷۷ قرار و با اعتبار به روز شده ۲۰۳ همت در دستور کار قرار دارد، اضافه کرد :۱۱ همت پروژه آبرسانی شهری و ۱۵ همت پروژه فاضلاب در هفته دولت افتتاح می‌شوند.

وی در خاتمه اضافه کرد: تا پایان سال رصد آب شرب تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه