English

باند رفت فاز دوم آزاد راه تهران_شمال نیمه دوم شهریور به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به پیچیدگی‌های فنی این پروژه، از رعایت دقیق استانداردهای ایمنی و زیست‌محیطی خبر داد و گفت: با وجود سابقه طولانی پروژه از سال ۱۳۷۵، امیدواریم با شتاب‌گیری فعلی، آزادراه طی پنج سال آینده به‌طور کامل به بهره‌برداری برسد.

باند رفت فاز دوم آزاد راه تهران_شمال نیمه دوم شهریور به بهره‌برداری می‌رسد
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان ، در جریان بازدید خبرنگاران از باند شرقی (باند رفت) قطعه دوم آزادراه تهران - شمال، با اشاره به پیچیدگی‌های فنی اجرای این پروژه اظهار کرد:عظمت کار و حجم عملیات مهندسی در این قطعه بسیار بالا بوده و بخش عمده‌ای از آن طی یک سال گذشته انجام شده است. رعایت استانداردهای بین‌المللی به‌ویژه استانداردهای ایمنی و زیست‌محیطی همواره در اولویت ما قرار داشته است.

به گفته این مقام مسئول قطعه دوم آزادراه تهران - شمال، در نیمه دوم شهریور ماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: منطقه اجرای پروژه دارای زیستگاه‌های حیات وحش و پوشش جنگلی است و تلاش کرده‌ایم حداقل آسیب به محیط زیست وارد شود، هرچند نمی‌توان تأثیرات را به صفر رساند.

دهقان با اشاره به روند طولانی ساخت این پروژه گفت: این پروژه که از سال ۱۳۷۵ کلید خورده بود، قرار بود طی پنج سال به اتمام برسد، اما هنوز به نیمه مسیر هم نرسیده‌ایم که این موضوع قابل قبول نیست. در این دولت، با حمایت جدی وزارت راه و محیط زیست، روند پیشرفت سرعت گرفته و امیدواریم کل پروژه تا کمتر از پنج سال آینده به اتمام برسد.

 

بیشتر  بخوانید:

باند شرقی مسیر منطقه ۲ آزادراه تهران - شمال

 

وی ادامه داد: در ادامه مسیر با شرایط سخت‌تری روبه‌رو هستیم؛ چراکه عمده مسیرها پل یا تونل هستند و زمین‌ شناسی منطقه نیز پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. اجرای تونل‌ها با این ابعاد آسان نیست و نیاز به تجهیزات جدید و به‌روز دارد.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۳ هزار نفر در این پروژه مشغول به کار هستند، گفت: تمامی سیستم‌های ایمنی، مخابرات اضطراری و سامانه‌های مدیریت و کنترل مسیر در این قطعه پیش‌بینی شده و نصب شده‌اند. با بهره‌برداری از این مسیر، علاوه بر کاهش زمان سفر، ایمنی مسیر نیز به‌طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.

دهقان تصریح کرد:با بهره‌برداری از این مسیر، مردم رضایت کامل داشته باشند و مشکلات ترافیکی و حوادث رانندگی در این محور به حداقل برسد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه