سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

بانک مرکزی:

فعالیت پولی و بانکی بدون مجوز «جرم» است

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با هشدار نسبت به فعالیت‌های غیرمجاز در بازار پول اعلام کرد: هرگونه خدمات بانکی، صرافی، لیزینگ یا صندوق قرض‌الحسنه بدون اخذ مجوز از این بانک، جرم محسوب شده و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

بانک مرکزی
به گزارش خبرگزاری موج

، بر اساس بند (الف) ماده (۳۷) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، هرگونه عملیات بانکی، ارائه خدمات صرافی، لیزینگ (واسپاری)، صندوق قرض‌الحسنه، تعاونی اعتبار، ایجاد شعبه یا نمایندگی، و هر نوع فعالیت در نظام پرداخت، صرفاً با مجوز بانک مرکزی و طبق مقررات هیأت عالی امکان‌پذیر است.

این مجوز شامل فعالیت‌های بر بستر اینترنت و برنامه‌های کاربردی تلفن همراه نیز می‌شود و تنها در مواردی که با تصویب هیأت عالی بانک مرکزی معاف شده باشد، بی‌نیاز از مجوز خواهد بود.

بانک مرکزی تأکید کرد: اقدام به فعالیت‌های پولی و بانکی بدون مجوز، جرم تلقی می‌شود و از طریق مراجع ذی‌صلاح پیگیری قانونی خواهد شد.

[اطلاعات بانک‌ها، مؤسسات اعتباری غیربانکی، صرافی‌ها و سایر اشخاص مجاز در سایت بانک مرکزی به نشانی cbi.ir در دسترس عموم قرار دارد و لیست آن به‌صورت مستمر به‌روزرسانی می‌شود.

این بانک به مردم هشدار داد: در صورت مراجعه به نهادهایی که نام آن‌ها در فهرست بانک مرکزی قرار ندارد، کلیه مسئولیت‌ها و خسارات ناشی از عملکرد احتمالی متوجه خود مراجعه‌کنندگان خواهد بود.

بانک مرکزی از فعالان مجاز خواست مجوز خود را در مکان قابل مشاهده برای مشتریان نصب کنند و از مردم خواست قبل از هرگونه سرمایه‌گذاری یا دریافت خدمات در حوزه پولی، اعتبار مجوز را بررسی کنند تا در دام سودجویان و کلاهبرداران نیفتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه