سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

۵.۵ همت اعتبار برای طرح آبخیزداری در سال جاری اختصاص یافت

معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: امسال نزدیک به ۱.۵ همت از محل تملک دارایی و ۴ همت از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور اختصاص یافته است.

آبخیزداری
به گزارش خبرگزاری موج

، حسن وحید، معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با اشاره به تخصیص اعتبارات قابل توجه به حوزه آبخیزداری کشور در آئین افتتاحیه سلسله جلسات تصویب طرح‌های آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سال ۱۴۰۴ گفت: در سال جاری نزدیک به ۱.۵ همت از محل تملک دارایی و ۴ همت از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور اختصاص یافته است.

وی با تاکید بر سیاست‌های جدید سازمان منابع طبیعی افزود: تمرکز اصلی در سال ۱۴۰۴ بر توسعه عملیات بیولوژیک و بیومکانیک آبخیزداری در چارچوب مطالعات مصوب هر حوزه آبخیز است. این رویکرد با هدف افزایش اثربخشی پروژه‌ها و پایداری اقدامات در حال اجرا است.

معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور همچنین از آغاز اجرای برنامه‌ای نو با عنوان «مدیریت جامع حوزه آبخیز» در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: این برنامه به‌صورت پایلوت در تمام استان‌ها اجرایی خواهد شد و تلاش شده با در نظر گرفتن شرایط خاص هر منطقه، شیوه‌ای علمی و فراگیر در مدیریت منابع آب و خاک به کار گرفته شود.

وی توانمندسازی جوامع محلی را از اولویت‌های مهم این طرح‌ها عنوان کرد و گفت: تلاش ما بر آن است تا در تمامی حوزه‌های آبخیز مصوب، ظرفیت‌ها و نیازهای جوامع محلی به‌طور جدی مورد بررسی قرار گرفته و برای ارتقای نقش آن‌ها در اجرای طرح‌های حفاظتی، برنامه‌ریزی عملیاتی صورت گیرد.

سلسله جلسات تصویب طرح‌های آبخیزداری، مراتع و بیابان از روز شنبه ۴ مرداد آغاز شده و تا ۱۵ مرداد ادامه خواهد داشت. در این جلسات که با حضور روزانه ۳ استان برگزار می‌شود، مدیران استانی به همراه معاونان آبخیزداری و فنی و رؤسای ادارات حفاظت خاک، کنترل سیلاب، امور مراتع و امور بیابان به بررسی و تصویب طرح‌های پیشنهادی خواهند پرداخت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه