آمادگی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برای میزبانی از ۲۵۰۰ پرواز ویژه عملیات اربعین
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از آمادگی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برای میزبانی از ۲۵۰۰ پرواز ویژه عملیات اربعین خبر داد و گفت: در عملیات اربعین سال گذشته ۲۲۰۰ پرواز در این مجموعه انجام شد.

به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سعید چلندری رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در نشست ویژه عملیات اربعین ۱۴۰۴ که اظهار کرد: شهرفرودگاهی امام خمینی (ره) به عنوان عمود صفر، آمادگی میزبانی از ۲۵۰۰ پرواز ویژه جابهجایی زائران اربعین را دارد.
وی افزود: در ترمینال سلام با مساحت ۵۴ هزار متر مربع، ۱۶ هزار فضای توقف خودرو رایگان و ۲۰ موکب، برنامههای فرهنگی متعدد ویژه اربعین، برنامه پخش زنده صدا و سیما، رادیو اربعین برای زائران امام حسین (ع) پیشبینی شده است.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، با اشاره به همزمانی دومین سالگرد خاکسپاری شهید گمنام در شهر فرودگاهی با شروع عملیات اربعین گفت: بدین منظور برای برپایی آیینی در شان و منزلت زوار برنامه ریزی به عمل آمده است.
ارسال نظر