English

نوری‌قزلجه:

استقلال و عزت ملت ایران با ترورها تضعیف نمی‌شود

وزیر جهاد کشاورزی با گرامیداشت یاد شهدای اقتدار و محکومیت ترور دانشمندان و فرماندهان کشور، تأکید کرد: ملت ایران با اتکا به آرمان‌های انقلاب و فرهنگ ایرانی-اسلامی هرگز زیر سلطه استکبار جهانی نخواهد رفت.

استقلال و عزت ملت ایران با ترورها تضعیف نمی‌شود
به گزارش خبرگزاری موج

، غلامرضا نوری‌قزلجه در حاشیه آیین بزرگداشت شهدای اقتدار، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: استقلال و زندگی باعزت، هزینه دارد و دشمنان با ترور فرماندهان و دانشمندان ما به دنبال تضعیف آرمان‌های ملت ایران بودند.

وی با اشاره به اینکه پس از گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی، هنوز برخی قدرت‌ها در جهان نتوانسته‌اند این حقیقت را بپذیرند که ملت ایران راه خود را با استقلال و عزت ادامه خواهد داد، افزود: برخی قدرت‌های جهانی می‌خواهند تمام دنیا زیر سلطه آن‌ها باشد اما نه مکتب ما، نه ایدئولوژی انقلاب اسلامی و نه فرهنگ و تمدن ایرانی‌ اسلامی اجازه نمی‌دهد که زیر یوغ استکبار جهانی قرار بگیریم.

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تداوم مبارزه حق علیه باطل، خاطرنشان کرد: این نبرد تاریخی میان حق و باطل همواره وجود داشته و خواهد داشت. ملت ایران با الهام از خون شهدا و با اقتدار، راه خود را در پیش گرفته و هرگز از آرمان‌هایش عقب‌نشینی نخواهند کرد.

نوری‌قزلجه با تجلیل از مقام شهدای اقتدار، تصریح کرد: هویت امروز ما مدیون فداکاری‌های این عزیزان است و ما همچنان با عزت و سربلندی در مسیر پیشرفت و استقلال کشور گام برخواهیم داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه