English

صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی سرمایه‌گذاری خطرپذیر(CVC) پتروشیمی خلیج فارس راه اندازی شد

یک مقام مسئول گفت: راه‌اندازی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی سرمایه‌گذاری خطرپذیر(CVC) پتروشیمی خلیج فارس توسط صنعتی که صاحب مسائل جدی است می‌تواند توان کشور را در توسعه تکنولوژی افرایش دهد.

صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی سرمایه‌گذاری خطرپذیر(CVC) پتروشیمی خلیج فارس راه اندازی شد

به گزارش خبرگزاری موج،  فصیحی سرپرست پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در خصوص راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی سرمایه گذاری خطرپذیر(CVC) صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: راه اندازی این صندوق توسط صنعتی که صاحب مسائل جدی و واقعی است می‌تواند توان کشور را در توسعه تکنولوژی افرایش دهد.

وی افزود: در کشورهای توسعه یافته هم ابزارها و فرآیندهای توسعه تکنولوژی از یک نقطه‌ای آغاز می‌شود که مسئله با منابع گره می‌خورد و درست مدیریت می‌شود. وقتی این تجربه اتفاق می‌افتد به سرعت می‌تواند به سایر صنایع و بخش‌های کشور نیز تسری پیدا کند.

سرپرست پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در ادامه خاطرنشان کرد: صنعت نفت و مشخصاً صنعت پتروشیمی کشور از آن دست صنایعی است که خیلی قابلیت این موضوع را دارد. مهندسین کشور در صنایع دفاعی و هسته‌ای این تجربیات را داشته‌اند؛ اما محدودیت‌هایی وجود دارد که اجازه نمی‌دهد که این تجربه‌ها در صنایع دیگر تسری پیدا کند؛ اما در نفت و پتروشیمی این قابلت وجود دارد.

فصیحی در پایان تاکید کرد: تأسیس این صندوق برای اکوسیستم نوآوری کشور نویدبخش است. این اتفاق سبب می‌شود یک مجموعه (پول هوشمند، سرمایه هوشمند و مدیریت هوشمند) در خدمت مسائل مشخصی که تعریف شده قرار گیرد و این تجربه شیرین را به وجود بیاورد که سرعت رشد نوآوری در کشور به شکل چشمگیری افزایش پیدا کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه