سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

رئیس ایدرو:

دولت از طرح‌های تولید سوخت پاک حمایت می‌کند

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) گفت: دولت از طرح‌های تولید سوخت پاک «بیواتانول» در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کند و برای جذب سرمایه‌گذار در این حوزه آماده همکاری است.

ایدرو
به گزارش خبرگزاری موج

، فرشاد مقیمی روز جمعه در حاشیه بازدید از صنایع اسفراین خراسان شمالی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروژه تولید بیواتانول در راستای کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی و رفع بخشی از ناترازی انرژی کشور در استان کرمانشاه آغاز شده است و دولت آمادگی دارد از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در سایر مناطق نیز پشتیبانی کند.

مقیمی با بیان اینکه مصرف روزانه بیواتانول در کشور حدود ۶ میلیون لیتر برآورد می‌شود، افزود: در حال حاضر تنها بخش کوچکی از این میزان در کشور قابل تولید است که عمدتا در استان کرمانشاه تامین می‌شود.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران تاکید کرد: برای توسعه تولید سوخت‌های زیستی و جذب سرمایه‌گذار در این بخش باید زیرساخت‌ها و مشوق‌های لازم فراهم شود تا این حوزه به یک زمینه جذاب برای سرمایه‌گذاری تبدیل شود.

وی ادامه داد: یکی از اصول کلیدی در اجرای این طرح‌ها، تناسب با اقلیم و ویژگی‌های منطقه‌ای است؛ بنابراین طرح‌های تولید بیواتانول باید با شرایط محیطی و ظرفیت‌های محلی هماهنگ باشند تا هم‌افزایی مناسبی میان صنعت و محیط زیست شکل گیرد.

مقیمی در ادامه همچنین با اشاره به ناترازی انرژی در کشور و به ویژه در مناطق صنعتی، گفت: طرح توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در صنایع بزرگ خراسان شمالی نیز در حال پیگیری است و در این زمینه تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از انرژی‌های پاک بخشی از نیاز برق صنایع را تامین کنیم.

وی افزود: انرژی خورشیدی یکی از فرصت‌های مهم برای توسعه پایدار و کاهش وابستگی به منابع فسیلی است و با مشارکت دولت و بخش خصوصی، گسترش این نیروگاه‌ها در اولویت قرار دارد.

معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایدرو به همراه جمعی از اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی امروز (جمعه) در سفر به خراسان شمالی از صنایع بزرگ اسفراین بازدید کردند و از نزدیک در جریان مشکلات این صنایع قرار گرفتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه