English

تفاهم نامه همکاری بانک ملی و سازمان حج و زیارت امضا شد

تفاهم نامه همکاری بانک ملی ایران و سازمان حج و زیارت امضا شد.

 تفاهم نامه همکاری بانک ملی و سازمان حج و زیارت امضا شد

به گزارش خبرگزاری موج​، در نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بانک ملی ایران و سازمان حج و زیارت که با حضور مقامات عالی‌رتبه دو نهاد برگزار شد، نجارزاده، رئیس کل بانک ملی ایران ضمن تبریک دهه کرامت، بر اهمیت راهبردی این همکاری تأکید کرد.

نجارزاده با اشاره به همکاری مستمر بانک ملی با سازمان حج و زیارت طی سال‌های گذشته، گفت:

بانک ملی صرفاً یک نهاد مالی نیست، بلکه نهادی خدمت‌رسان و برخاسته از نگاه حاکمیتی در کشور است که همواره در کنار مردم و نهادهای فرهنگی و دینی، از جمله سازمان حج و زیارت، بوده است.

وی با تأکید بر نقش وحدت امت اسلامی در تأمین امنیت منطقه، خاطرنشان کرد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری نیز تأکید داشتند، اتحاد بین مسلمانان، ضامن امنیت پایدار است و ما نیز وظیفه خود می‌دانیم در این مسیر یاری‌رسان باشیم.

رئیس بانک ملی افزود: بانک ملی سال‌هاست که در خدمات‌رسانی به زائران عتبات عالیات، حجاج و پیاده‌روی اربعین پیشگام بوده و امروز نیز با تکیه بر توان فنی، سامانه‌ای و شبکه گسترده داخلی و خارجی خود، آماده توسعه این خدمات هستیم.

وی همچنین به  طرح‌های نوینی چون کارت اعتباری مشترک با بانک‌های عربستانی اشاره کرد و گفت: زیرساخت فنی این طرح آماده است و می‌توان با امضای تفاهم‌نامه و ایجاد توافق‌نامه‌های لازم، خدمت ارزی مؤثری به زائرین ارائه کرد که چالش‌های تخصیص ارز را نیز کاهش دهد.

 نجارزاده از آمادگی کامل بانک ملی برای سامانه‌ای‌سازی خدمات سازمان حج و زیارت خبر داد و افزود: می‌توان بسیاری از فرایندهای سازمان را با طراحی ساختارهای دیجیتال و نرم‌افزاری، تسهیل و شفاف‌سازی کرد و در مسیر خدمت بهتر به مردم گام برداشت.

در پایان، وی با اشاره به منابع مالی مردمی در اختیار سازمان حج، و دغدغه‌هایی چون هزینه‌های فزاینده سفر حج، پیشنهاداتی را برای بهبود شرایط معیشتی کارکنان سازمان و بهره‌برداری شرعی و دقیق از این منابع مطرح کرد.

در ادامه بیات رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به هزینه بالای سفرهای زیارتی گفت:

در سال آینده، پیش‌بینی می‌شود که حدود ۴۰۰ هزار نفر برای اعزام به حج و عمره ثبت‌نام کنند که بخش قابل توجهی از آن‌ها متقاضی سفر با نرخ‌های بالای ۶۰ میلیون تومان خواهند بود. این موضوع نشان‌دهنده تقاضای جدی و رو به رشد در این حوزه است و ضرورت دارد زیرساخت‌های عملیاتی و مالی آن متناسب با این حجم تقاضا توسعه یابد.

در حال حاضر، عملیات ارزی ما با عربستان سعودی سالانه بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار است؛ رقمی که در گذشته تقریباً معادل کل عملیات ما با کشور عراق بود. به همین دلیل، یک کار فشرده و برنامه‌ریزی‌شده در حال انجام است تا بتوانیم پاسخ‌گوی این سطح از تقاضا باشیم.

در برخی محافل، از جمله در مجلس، به ظاهر موضوعاتی درباره نحوه ثبت‌نام‌ها و سفرهای زیارتی مطرح شده، اما باید توجه داشت که این تقاضا یک فرصت مهم برای نظام بانکی و رسانه‌ای کشور نیز محسوب می‌شود. از این منظر، رسانه‌ها می‌توانند نقش مؤثری در تبیین مزایا و تأثیرات مثبت اعزام‌های زیارتی ایفا کنند.

در این میان، بانک ملی نیز به‌عنوان یک نهاد اجتماعی، در کنار ما ایستاده و همکاری‌های مؤثری را آغاز کرده است. ما در این مسیر به‌دنبال ایجاد یک سیستم پیشنهادی هستیم که بر پایه منافع ملی و با نگاهی فراتر از منافع کوتاه‌مدت و فردی طراحی شده باشد.

احساس می‌کنم لازم است در کنار ابعاد اقتصادی، به جنبه‌های اجتماعی و فرهنگی این حرکت نیز توجه ویژه‌ای داشته باشیم؛ چرا که سازمان ما امروز در حال طی یک مسیر تحولی است که می‌تواند پیامدهای مثبتی برای میلیون‌ها نفر از هم‌وطنان داشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه