سرخط خبرها
  • تقویت تولید داخلی و اصلاح زنجیره مالی ضامن پایداری تأمین دارو است
  • دنیامالی: درخشش دختران وزنه‌بردار در آسیا ویژه بود
  • ۳ هزار اتوبوس به ناوگان حمل و نقل افزوده می‌شود
  • قیمت هر کیلو گوشت وارداتی بدون استخوان یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
  • صالحی: محموله ۲۰ کانتینری برنج وارداتی ظرف یک هفته ترخیص شود
  • قطعی برق برنامه‌ریزی‌شده نداریم
  • خداداد عزیزی در صدر حواشی فوتبال
  • اجرای ۱۹۵ هزار واحد مسکن حمایتی توسط بنیاد مسکن
  • توزیع کارت آزمون دستیاری دندانپزشکی از امروز آغاز می‌شود
  • کالابرگ کد ملی‌های ۰ تا ۲ شارژ شد

مسیر ترانزیت چین و روسیه از ایران می‌گذرد

بنا بر اعلام اپراتور راه‌آهن روسیه، ارسال بار به چین از طریق ایران آغاز خواهد شد.

کریدور شمال-جنوب
به گزارش خبرگزاری موج

، ورا وتوریگینا، مدیر شعبه ساراتوف شرکت «آر زی دی لجستیکس» (RZD Logistic) اظهار کرد: این شرکت ریلی، قصد دارد تحویل منظم بار به چین را از ایران و از طریق کریدور حمل و نقل چندوجهی شمال- جنوب آغاز کند.

وی گفت: ما چنین مسیری را توسعه داده‌ایم، زیرا تقاضا برای جایگزینی برای مسیر شرقی وجود دارد که در آن بار بیشتری در زیرساخت‌های موجود ثبت شده است.  

وتوریگینا خاطرنشان کرد: ما برنامه‌هایی برای افزایش حجم بار در آینده نزدیک داریم و منتظر صاحبان محموله هستیم که بتوانند مزایای این مسیر را ارزیابی کرده و فعال‌تر شوند.

وی ادامه داد که ماه گذشته، تحویل آزمایشی کودهای بلاروس در سه قطار کانتینری  از بلاروس به چین، با ترانزیت از روسیه و ایران در کریدور شمال - جنوب انجام شد، همچنین عبور محموله‌های مختلفی ازجمله کانتینر، غلات و روغن در این مسیر برنامه‌ریزی شده است.

خبرگزاری تاس گزارش کرد، شرکت «آر زی دی لجستیکس» اعلام کرد در سال گذشته، ۳۹ هزار و ۳۵۴ TEU (معادل کانتینر ۲۰ فوتی) بار در کریدور شمال-جنوب حمل شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه