سرخط خبرها
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

وزیر راه و شهرسازی:

تحول در صنعت ساختمان کشور با همکاری تشکل‌های حرفه‌ای و وزارت راه و شهرسازی/ رویه‌های گذشته اصلاح می‌شوند

وزیر راه و شهرسازی در نشست هم‌اندیشی تشکل‌های حرفه‌ای بخش مسکن و ساختمان وظیفه دولت را تسهیل فرایندها، تغییر و اصلاح مصوبات، بخش‌نامه ها و دستورالعمل ها با هدف جلب اعتماد سرمایه گذار و ایجاد تحول در بازار مسکن خواند و از حاضران در جلسه درخواست کرد با وزارتخانه همراهی و همکاری کنند.

فرزانه صادق مالواجرد + وزیر راه و شهرسازی
به گزارش خبرگزاری موج

، نشست هم‌اندیشی تشکل‌های حرفه‌ای بخش مسکن و ساختمان با حضور  فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، معاونان وی در حوزه مسکن و شهرسازی شامگاه چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه به میزبانی این وزارتخانه برگزار شد.

در ابتدای این نشست روسای انجمن‌های انبوه‌سازی در استان‌ها به تشریح دغدغه‌ها و مشکلات موجود در  صنعت ساختمان، تخصیص اراضی و ضوابط شهرسازی، بافت فرسوده، مشکلات بانک‌ها در تامین منابع مالی و پرداخت تسهیلات، بهینه‌سازی طراحی ساختمان، نیروی انسانی حرفه‌ای پرداختند. 

وزیر راه و شهرسازی پس از شنیدن دغدغه‌ها و مشکلات تشکل‌های حرفه‌ای بخش مسکن و ساختمان با اشاره به «دستورالعمل طراحی، ساخت و بهره‌برداری» بر ضرورت توجه ویژه به بخش بهره برداری تاکید کرد و در ادامه از حاضران در جلسه درخواست کرد تا وزارت راه و شهرسازی را در اصلاح رویه‌های گذشته یاری کنند.

صادق در ادامه به تشریح مفهوم توسعه شهری از منظر انبوه سازی در ارتفاع و در سطح، بازآفرینی بافت فرسوده و مشوق های آن، همچنین افزایش محدوده شهری با هدف تنظیم بازار زمین پرداخت که مورد توجه حاضران در جلسه قرار گرفت. 

وی با توجه اقدامات انجام شده همچون مصوبات، ابلاغیه‌ها و  دستورالعمل‌های مربوط  به شهرک‌سازی و بلندمرتبه سازی در استان‌های مختلف از جمله استان‌های شمالی اشاره کرد و شهرک‌سازی را عملی زودبازده در دستیابی به اهداف تعیین شده دانست که در همین رابطه مصوبه شهرک‌های تخصصی برای ارائه خدمات ویژه به مردم نیز تنظیم شده است. 

وزیر راه و شهرسازی، از آماده بودن دستورالعمل مشارکت مدنی برای ابلاغ خبر داد و از تشکل‌های حرفه ای مسکن و ساختمان حاضر در این جلسه خواست تا با ارائه نقطه نظرات خود این وزارتخانه را در تسهیل فرایندها همراهی کنند.

صادق هدف از تصویب بسته استیجار در شورای‌عالی مسکن را ایجاد بستر اجاره داری حرفه ای از جانب دولت با هدف تنظیم گری و تسهیل گری در بازار اجاره عنوان کرد.

در این نشست حبیب الله طاهرخانی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی نیز با اشاره به راه اندازی کارگروه رفع موانع تولید مسکن از شناسایی مشکلات، تدوین چهارچوب ها، قوانین و مقررات مربوطه خبر داد و بر ضرورت برخورداری از دیدگاه مشترک بین دولت و بخش خصوصی با هدف هم افزایی و رفع مشکلات تاکید کرد. 

ایرج رهبر، رییس انجمن صنفی کارفرمایی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران نیز در این جلسه به اهمیت ساخت «صنعت شهرها» با سرمایه کارخانه ها برای تامین مسکن کارکنان و کارگران اشاره کرد و گفت: در امر مسکن علاوه بر وزارت راه و شهرسازی سایر وزارتخانه‌ها نیز سهیم هستند و باید با همکاری و اشتغالزایی از جانب رونق ساخت و ساز از مهاجرت در استان‌ها جلوگیری شود.

پژمان جوزی رییس انجمن صنعت ساختمان در ادامه راهکارهای رفع مشکلات صنعت ساختمان را به ترتیب روان‌سازی سرمایه گذاری، شناخت توسعه گر و اصلاح برخی از قوانین عنوان کرد و شروط روان‌سازی سرمایه گذاری را تسهیل گری دولت با تدوین مشوق‌های سرمایه گذاری، عدم وجود رقابت بین دولت و بخش خصوصی، همچنین تسهیل در شروع پروژه ها دانست. 

در پایان این نشست وزیر راه و شهرسازی نسبت به توسعه واقعی بخش مسکن و ساختمان کشور با همراهی و همکاری تشکل های حرفه ای مسکن و ساختمان ابراز امیدواری کرد و در مقابل حاضران در جلسه از وزیر راه و شهرسازی بابت حمایت ها و همراهی ها از وی تشکر و قدردانی کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه